NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

Congolese international moet doelpuntenprobleem bij Union oplossen (video)
Vandaag, 17:42
De voorbereidingswedstrijden én de eerste twee duels in de competitie drukten Union SG met de neus op een scoringsprobleem. Met de komst van Héritier Luvumbu Nzinga hoopt de Brusselse traditieclub een nieuwe 'killer' in huis te hebben gehaald.


IS eist mesaanval in Soergoet op
Vandaag, 17:06
Terreurgroep Islamitische Staat heeft de mesaanval van vandaag in de Siberische stad Soergoet opgeëist. De aanvaller maakte deel uit van de "soldaten van Islamitische Staat", klinkt het in een bericht dat verspreid werd via het IS-communicatiekanaal Amaq. Of het bericht authentiek is, is nog niet duidelijk. De politie liet eerder op de dag nog weten in eerste instantie niet uit te gaan van terrorisme.


Vanhaezebrouck schopt wild om zich heen
Vandaag, 16:30
AA Gent kan zondag maar beter winnen van Moeskroen, want na de 1 op 9 stijgt de druk op trainer Vanhaezebrouck. En als Hein druk voelt, dan komt hij scherp uit de hoek.


El Ghanassy geeft een sneer(tje) naar Yves Vanderhaeghe
Vandaag, 16:30
Met FC Nantes is Yassine El Ghanassy toe aan zijn 7e club in 10 seizoenen. Na zijn vertrek bij Oostende neemt hij even trainer Vanderhaeghe op de korrel.


Trump laat feestelijkheden voor culturele iconen aan zich voorbijgaan
Vandaag, 15:18
Nadat verschillende laureaten een boycot hadden aangekondigd, hebben de Amerikaanse president Donald Trump en first lady Melania besloten om dit jaar niet deel te nemen aan de feestelijkheden naar aanleiding van de Kennedy Center Honors. Dat moet de laureaten de kans bieden om hun onderscheiding "zonder politieke afleiding" te vieren, meldt het Witte Huis vandaag.


Anderlecht speurt naar een nieuwe spits
Vandaag, 15:18
Anderlecht zoekt nog een extra aanvaller, want Teodorczyk is al maanden op zoek naar zijn beste niveau en Thelin is niet echt een doelpuntenmachine. Twee nieuwe namen doen de ronde.


Vandaag, 14:42
Verschillende gewonden bij steekpartij in Siberische oliestad Soergoet
Vandaag, 12:18
In de Russische oliestad Soergoet in Siberië heeft een onbekende man vandaag acht personen verwond met een mes. De dader werd neergeschoten, zegt het Russiche onderzoekscomité, volgens agentschap Ria Novosti. Het motief van de dader is nog onbekend.


De zomer maakt pas dinsdag weer zijn opwachting
Vandaag, 12:18
Het weer blijft dit weekend en ook begin volgende week nog kwakkelen. Pas vanaf dinsdag gaan de temperaturen de hoogte in en krijgen we ook meer zon, meldt het KMI.


Catalaanse politie doorzoekt woning van imam op zoek naar DNA-sporen
Vandaag, 11:42
De politie heeft vanmorgen in Ripoll, de stad ten noorden van Barcelona, het huis van een imam doorzocht. De veiligheidsdiensten waren op zoek naar DNA-sporen, zegt de krant El País, die politie citeert. Vermoed wordt dat een van de lichamen die werden gevonden in het door een explosie ingestorte huis in Alcanar dat van de islamitische geestelijke is.


Finse politie vermoedt dat mesaanval terrorisme was
Vandaag, 11:06
De Finse politie vermoedt dat de mesaanval in Turku een terroristische achtergrond heeft. Dat maakte politie vandaag bekend. Bij de aanval in de binnenstad kwamen gisteren twee personen om het leven.


Heel wat afwezigen bij de zaterdagduels van Union vs. Westerlo en OHL vs. Cercle
Vandaag, 10:30
Hoewel de competitie nog maar net begonnen is, kunnen de meeste coaches van de Proximus League-teams niet hun sterkste elf tussen de lijnen brengen. Bij de ene moet er wel al meer gepuzzeld worden dan bij de andere.


ATP Cincinnati - Kyrgios kegelt Nadal eruit in kwartfinales
Vandaag, 10:30
Rafael Nadal (ATP 2) heeft zich vrijdag niet kunnen plaatsen voor de halve finales van het Masters 1.000 toernooi in het Amerikaanse Cincinnati (hard/4.973.120 dollar).


Frustratie en blijdschap: Twee coaches met een dubbel gevoel na Lierse - Roeselare
Vandaag, 10:30
Het was een rollercoaster van gevoelens voor de fans van beide clubs. De voorsprong van Roeselare, de penaltymisser voor Lierse, de gemiste kansen van Roeselare, de onverwachte voorsprong van Lierse, een gelijkmaker in extremis,... Beide coaches konden niet anders dan met gemengde gevoelens terugkijken naar de wedstrijd. 
 Nieuw schooljaar - "Laat schooldirecteurs met mandaten aan de slag gaan"
Vandaag, 09:56
"Het statuut van de directeur en adjunct-directeur kan verbeterd worden door deze mensen met een mandaatsysteem, verlengbaar per schijf van bijvoorbeeld vijf jaar, te laten werken. Met een serieuze verloning." Dat zeggen Lieven Boeve, directeur-generaal van Katholiek Onderwijs Vlaanderen en Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, in een gesprek met Belga aan de vooravond van het nieuwe schooljaar.


Geseinde Belgische opgepakt in Griekenland
Vandaag, 09:56
Een Belgische van 22, naar wie een Europees aanhoudingsbevel werd uitgevaardigd wegens lidmaatschap van een terroristische organisatie, is opgepakt op het Griekse eiland Corfu. Volgens het semiofficiële Griekse nieuwsagentschap ANA/MPA, dat de politie citeert, is de vrouw van Marokkaanse afkomst.


Nieuw schooljaar - Vrije scholen maken dit jaar werk van 'team-teaching' en 'community service learning'
Vandaag, 09:56
Nieuwe begrippen doen met het nieuwe schooljaar hun intrede in het vrije net: 'team-teaching' in het basisonderwijs en 'community service learning' in het middelbaar bijvoorbeeld. Voorts krijgt ook het project van de katholieke dialoogschool steeds meer vorm. Een gesprek daarover met Lieven Boeve, directeur generaal van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.


Nieuw schooljaar - "Heel wat dringende dossiers liggen op tafel"
Vandaag, 09:56
"Onze scholen trekken de laatste jaren almaar meer leerlingen. Dat is een gunstige trend natuurlijk, maar tegelijk hebben we bijvoorbeeld vorig jaar vastgesteld dat we daardoor geen plaats hadden voor zo'n 5.000 leerlingen. Dat moeten we te allen prijze vermijden. Daarvoor hebben we meer middelen voor infrastructuur nodig." Dat zegt Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van het GO!, onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.


Bourgeois in zuidelijk Afrika - Ontmoeting met Ronny Van Geneugden, bondscoach van Malawi
Vandaag, 08:42
Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) heeft tijdens zijn bezoek aan Malawi een ontmoeting gehad met de nieuwe bondscoach van het land, de Belg Ronny Van Geneugden. Al snel draaide het gesprek uit op het pijnpunt van het Malawinese voetbal: geldgebrek.


Opnieuw meer agressie op de trein
Vandaag, 07:32
Agressie tegen NMBS-personeel is voor het eerst sinds 2010 weer gestegen. Dat schrijft Het Nieuwsblad zaterdag.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be