NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop





Win 2x2 viptickets voor de Ronde van Vlaanderen!
Gisteren, 00:02

De monumentale Ronde van Vlaanderen doet alle renners en wielerliefhebbers dromen. Ben je een wielerfanaat? Zin om de wielerhoogmis op 31 maart als vip bij te wonen met een persoon naar keuze? Doe dan mee met onze wedstrijd en waag je kans!




Het PSV van Johan Bakayoko gelooft er nog in tegen Dortmund
Gisteren, 00:02
De achtste finales van de UEFA Champions League lopen woensdag op een einde met op de affiche de verplaatsing van PSV Eindhoven naar Borussia Dortmund. De ploeg van Johan Bakayoko zal alles willen geven om nog een ticket voor de kwartfinales in de wacht te slepen. De wedstrijd is exclusief te volgen op Pickx+ Sports.


Vier clubs komen op slotspeeldag nog in aanmerking voor Champions' Play-offs
Gisteren, 00:01

Op de 30ste en laatste speeldag van de reguliere competitie wordt de definitieve samenstelling van de play-offs in de Jupiler Pro League bepaald.




Champions Club S4 - Aflevering 9
11 Maart, 00:04
Nicolas De Brabander blikt met Wesley Sonck en Gilles Mbeyi- Beya vooruit naar de terugwedstrijden in de 1/8e finales in de UEFA Champions League deze week.


Het is van moeten voor Racing Genk op eigen veld tegen Standard
11 Maart, 00:03

Op de 29ste en voorlaatste speeldag van de reguliere fase van de Jupiler Pro League staat de clash tussen Racing Genk en Standard Luik op het programma.




Club Brugge met de rug tegen de muur op het veld van Racing Genk
4 Maart, 00:03

Ondanks z?n derde plaats in het klassement staat Club Brugge dit weekend op speeldag 28 van de Jupiler Pro League met de rug tegen de muur op bezoek bij Racing Genk.




LIVESTREAM: Altez GP Oetingen p/b Lotto
4 Maart, 00:03
Op woensdag 6 maart wordt de vierde editie van de GP Oetingen gereden, de eendaagse koers voor vrouwen die live te volgen zal zijn op de tv-zender Pickx Live en via de livestream op deze pagina. De hamvraag: wie zal de Brabantse heuvels en kasseistroken overwinnen en Simone Boilard opvolgen?


Voor de grootste wielerafspraken moet je in maart op Pickx zijn!
4 Maart, 00:03

Na een miezerige winterperiode is het wielerseizoen weer volop aan de gang. Zoals elk jaar zal de maand maart bijzonder druk zijn, met onvolprezen klassiekers en prestigieuze etappekoersen op het programma. Die zijn allemaal te volgen op Pickx.




RSC Anderlecht op dreef voor topper tegen Club Brugge
26 Februari, 00:02
Op speeldag 27 van de Jupiler Pro League wachten meerdere topaffiches ons op, met onder andere de klepper tussen Club Brugge en Anderlecht, een wedstrijd met Play-off 1-allures.


Arsenal en Leandro Trossard moeten op hun hoede zijn voor FC Porto
26 Februari, 00:02

De laatste speeldag in de heenronde van de achtste finales in de UEFA Champions League vindt deze woensdagavond plaats, met Arsenal op bezoek bij FC Porto.




Cercle wil de Brugse derby winnen en dichter bij Play-off 1 komen
19 Februari, 00:02
Op de 26e speeldag van de Jupiler Pro League staan spannende duels op het programma, met onder andere de Brugse derby tussen Cercle en Club. Cercle wist net de top 6 binnen te komen en zal daar nog even willen kamperen.


NBA vs. WNBA, shows en een record voor LeBron James: het programma van het All-Star weekend 2024
19 Februari, 00:02
De NBA drukt voor enkele dagen op de pauzeknop voor het jaarlijkse traditionele basketbalfestijn dat we kennen als het All-Star weekend. Van 17 tot en met 19 februari vinden in het Gainbridge Fieldhouse in Indianapolis verschillende basketbalevenementen plaats.


Wie komt deze zondag als winnaar uit de strijd der Sportings?
12 Februari, 00:01

Dit weekend vindt de 25ste speeldag van de Jupiler Pro League plaats, met onder meer een spannend duel tussen Sporting Charleroi en RSC Anderlecht.




Super Bowl 2024: kapen de Kansas City Chiefs hun tweede titel op rij weg?
12 Februari, 00:01

Zondagavond nemen de Super Bowl-titelverdedigers Kansas City Chiefs het op tegen de San Francisco 49ers. De droomaffiche in de NFL kun je live volgen vanaf 0u30 Belgische tijd (15u30 in Las Vegas, waar de wedstrijd plaatsvindt) op Eleven 1.




Zet Eli Iserbyt de kers op de taart van de Superprestige in Middelkerke?
12 Februari, 00:01
Na anderhalve maand pauze keert de Superprestige op zaterdag 10 februari terug. De legendarische Noordzeecross in Middelkerke is de achtste en laatste rit van het huidige 42e seizoen van het regelmatigheidscriterium.


Veldslagen in de titelstrijd dit weekend in La Liga en de Bundesliga
12 Februari, 00:01

Met Valentijnsdag in aantocht kunnen voetbalfans dit weekend weer hun hart ophalen aan enkele fraaie affiches in de grootste voetbalcompetities.




Mads Pedersen wordt de te kloppen man in de Tour de La Provence
12 Februari, 00:01
In de loop der jaren is de Tour de La Provence uitgegroeid tot een niet te missen evenement aan de start van het wielerseizoen op de weg. Na een jaartje pauze is de meerdaagse koers terug voor zijn 8e editie, die van 8 tot en met 11 februari live te volgen is op de zenders Pickx+ Sports. Het parcours is gevarieerd en op maat gesneden van verschillende types renners.


Grote brand bij afvalintercommunale in Zwevegem onder controle
5 Februari, 00:02
De zware brand bij afvalintercommunale IMOG in Moen (Zwevegem) is stilaan onder controle. De brand brak omstreeks 6 uur maandagochtend uit in een loods waar ook klein gevaarlijk afval zoals gasflessen opgeslagen ligt.


Ook taxichauffeurs trekken in Frankrijk de straat op, langzaamaanacties in hele land
5 Februari, 00:02
De Franse taxichauffeurs voeren maandag actie op verschillende grote assen in Frankrijk. Met hun actie willen ze de ziekteverzekering dwingen om opnieuw rond de tafel te gaan zitten omtrent de vergoeding voor het ziekenvervoer. Er is sprake van langzaamaanacties in onder meer Parijs, Marseille en Bordeaux.


Boerenprotest - Distributiecentrum van Aldi geblokkeerd in Turnhout
5 Februari, 00:02
Na de protestactie op de Grote Markt van Turnhout zondagavond, blokkeren boze landbouwers maandagochtend in dezelfde stad een distributiecentrum van warenhuisketen Aldi. Dat bevestigt de stad.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn