NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

Amerikaans Congres gaat akkoord met 700 miljard dollar voor defensie
Gisteren, 03:20
Het Amerikaanse Congres heeft donderdag het licht op groen gezet voor 700 miljard dollar defensie-uitgaven (omgerekend bijna 600 miljard euro). Dat is zelfs meer dan president Donald Trump had gevraagd.


WADA bevestigt schorsing Russisch antidopingagentschap
Donderdag, 09:30
Het Wereldantidopingagentschap WADA heeft vandaag de schorsing van het Russische antidopingagentschap RUSADA bevestigd. Op minder dan drie maanden voor het begin van de Winterspelen is dat slecht nieuws voor de Russische atleten, die nog altijd niet weten of ze mogen deelnemen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang.


Donald Trump haalt zwaar uit naar krant New York Times
Woensdag, 18:30
De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag in enkele tweets zwaar uitgehaald naar de krant New York Times.


Grootste diamant ooit verkocht voor 34 miljoen dollar
Woensdag, 16:42
De grootste diamant ooit te koop aangeboden op een veiling, is verkocht voor bijna 34 miljoen dollar. Dat maakte veilinghuis Christie's in GenŤve bekend. Specialisten reageerden teleurgesteld op het opgehaalde bedrag.


Puigdemont trekt voluit de kaart van politiek proces
Woensdag, 09:05
De uitgeweken Catalaanse ministers eisen dat ze niet worden overgeleverd omdat hun aanhoudingsbevel zou lezen als een politieke afrekening. Dat bericht De Standaard vandaag.


Onrust Zimbabwe: legervoertuigen blokkeren toegang tot parlement in Harare
Woensdag, 08:32
Pantservoertuigen van het Zimbabwaanse leger blokkeren deze morgen de toegang tot het parlementsgebouw in de Zimbabwaanse hoofdstad Harare. Dat heeft een journalist van het Franse persbureau AFP vastgesteld. Ook regeringsgebouwen en het kantoor van de regeringspartij Zanu PF vallen onder de controle van het leger.


Tweede vrouw beschuldigt Republikeins senaatskandidaat van aanranding
Maandag, 22:54
Er is maandag een tweede vrouw naar voor gekomen die Roy Moore, Republikeins kandidaat voor Alabama bij de senaatsverkiezingen, ervan beschuldigt haar als tiener aangerand te hebben, tientallen jaren geleden.


Kazachgate: Chodiev stemt in met videoconferentie vanuit Moskou
Maandag, 17:30
De Belgische advocaten van de heer Patokh Chodiev hebben bevestigd dat hun cliŽnt zal meewerken aan een hoorzitting via videoconferentie. Dat meldt Dirk Van Der Maelen (sp.a), voorzitter van de commissie Kazachgate. De onderzoekscommissie zal de nodige schikkingen treffen, voegt hij er nog aan toe.


Turkije stuurt hulp na aardbeving Iraaks-Iraanse grens
Maandag, 08:30
Na de krachtige aardbeving zondagavond in het bergachtige gebied op de grens tussen Iran en Irak heeft Turkije medicijnen en voeding naar het getroffen gebied gestuurd. Dat maakte de Turkse minister-president Binali Yildirim vandaag bekend, aldus het staatspersagentschap Anadolu.


Meer dan 60 doden bij aardbeving in Iraans-Iraakse grensstreek
Maandag, 01:18
De zware aardbeving die zondagavond plaatsvond in de grensstreek tussen Iran en Irak, heeft alleen al in Iran aan minstens 61 mensen het leven gekost. Dat blijkt uit een balans van het persagentschap ISNA, dat ook meer dan 300 gewonden meldt. In Irak zouden al zeker 6 doden en 150 gewonden zijn gevallen


Trump benoemt steevast conservatieve rechters
Zondag, 17:30
President Donald Trump drukt de Amerikaanse federale rechtbanken systematisch een conservatieve stempel op. Sinds zijn ambtsaanvaarding heeft hij nog geen enkele vacante plaats in het hooggerechtshof ingevuld met een rechter van een andere strekking. Trump heeft ook al acht nieuwe rechters in de federale hoven van beroep benoemd, het hoogste aantal zo vroeg tijdens een ambtstermijn van een president sinds Richard Nixon (1969 tot 1974).


In veel Nederlandse steden groot feest na Marokkaans voetbalsucces
11 November, 22:48
In verschillende grote Nederlandse steden zijn mensen zaterdagavond de straat op gegaan om te vieren dat Marokko zich heeft geplaatst voor het WK voetbal in Rusland. In Amsterdam verzamelden vele feestvierders zich op het Mercatorplein, in Den Haag gebeurde datzelfde op de Hoefkade, waar enkele honderden mensen samenkwamen. En in Rotterdam gingen veel mensen de straat op rond het Hofplein en de Coolsingel.


Parlementsvoorzitster en Puigdemont naar Europees Hof voor Mensenrechten
10 November, 14:54
De Catalaanse parlementsvoorzitster Carme Forcadell en de afgezette minister-president Carles Puigdemont zullen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) een beslissing van het grondwettelijk hof in Madrid aanvechten. Dat meldt het Spaanse persbureau Efe.


Iran wil geen spanningen met Saoedi-ArabiŽ
8 November, 15:24
Iran wil volgens president Hassan Rohani geen spanningen met Saoedi-ArabiŽ. Tegelijkertijd waarschuwde hij Ryad er vandaag ook voor om de lont niet in het kruitvat te steken. "Indien de Saoedi's geloven dat enkel de VS en de zionisten (IsraŽl) hun vrienden zijn en Iran niet, begaan ze een ernstige strategische blunder", zei Rohani. Iran wil vrede en stabiliteit, vriendschap en broederschap met alle landen in de regio.


Trump waarschuwt Noord-Korea: "Daag ons niet uit"
8 November, 07:00
Amerikaans president Donald Trump heeft woensdag het "getikte regime" in Noord-Korea gewaarschuwd. "Daag ons niet uit", luidde het in een toespraak voor het Zuid-Koreaanse parlement in Seoel, waarin hij Pyongyang oproept om zijn nucleair programma te laten varen. "Het regime heeft de Amerikaanse terughoudendheid in het verleden geÔnterpreteerd als zwakte. Dit is een erg andere regering dan de VS in het verleden hadden."


"Gerechtelijke autoriteiten moeten hun werk doen"
6 November, 15:24
"Het is aan de gerechtelijke autoriteiten om hun werk te doen". Zo reageert minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) op de Catalaanse crisis. Hij hoopt een zo open mogelijke dialoog met de Spaanse autoriteiten te behouden en staat geregeld in contact met de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken.


Schietpartij Texas - Zeker 27 doden en meer dan 20 gewonden bij schietpartij in Texas
5 November, 22:30
Bij de schietpartij in een kerk in Texas zijn minstens 27 doden gevallen. Dat heeft een plaatselijke politieverantwoordelijke aan Amerikaanse media gezegd. Volgens Albert Gamez was aanvankelijk sprake van 15 doden, maar is dat aantal intussen dus fors opgelopen. Hij maakt ook melding van ongeveer 25 gewonden.


5 November, 12:18
Vals bomalarm aan Witte Huis
3 November, 18:48
Het Witte Huis is even "on lockdown" geweest nadat er een "verdachte activiteit" gesignaleerd was in de buurt. Dat bevestigt de Amerikaanse Secret Service op Twitter. Een persoon werd opgepakt. De man zou aan een veiligheidsagent gezegd hebben dat hij ergens explosieven had verstopt.


Noord-Koreaanse woede over oefening met Amerikaanse bommenwerpers
3 November, 08:00
Noord-Korea heeft vandaag geprotesteerd na een oefening met Amerikaanse bommenwerpers boven het Koreaanse schiereiland. Dat gebeurde enkele dagen voor de Amerikaanse president Donald Trump Zuid-Korea zal bezoeken. Volgens het Noord-Koreaanse nieuwsagentschap KCNA oefenden de B-1B-bommenwerpers een "verrassingskernaanval gericht tegen de DPRK (Noord-Korea)". Het agentschap beschuldigt Washington ervan een kernoorlog te willen starten.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be