NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop





Challenger Pro League - Zulte Waregem rondt verplaatsing naar FC Luik succesvol af
30 Januari, 00:02
Zulte Waregem heeft zondagnamiddag tijdens de negentiende speelronde van de Challenger Pro League geen punten laten liggen op het veld van FC Luik. Essevee boekte een 0-2 overwinning.


BW Open - Toernooi wil op termijn beste Challenger ter wereld worden
30 Januari, 00:02
De BW Open heeft met Leandro Riedi (ATP 250) als eindwinnaar een opvolger op zijn erelijst gevonden voor David Goffin. De 22-jarige Zwitser versloeg zondag in de finale van het Challenger 125-toernooi in Ottignies-Louvain-la-Neuve het Kroatische topreekshoofd Borna Coric (ATP 40) met 7-5 en 6-2.


Kampioenschap van Vlaanderen atletiek - Michael Obasuyi plaatst zich voor WK indoor op de 60 meter horden
30 Januari, 00:01
Michael Obasuyi heeft zich zondag tijdens het Kampioenschap van Vlaanderen atletiek in Gent geplaatst voor het WK indoor in Glasgow. Hij snelde naar 7.60 op de 60 meter horden.


Jupiler Pro League - Anderlecht voorkomt in blessuretijd nederlaag tegen Union na twee flaters Vertonghen
30 Januari, 00:01
Koploper Union Sint-Gillis heeft zondagavond op de 22e speeldag in de Jupiler Pro League niet voor de negende opeenvolgende keer en de tweede keer deze week de scalp weten pakken van RSC Anderlecht. Het Brussels burenduel eindigde op een 2-2 gelijkspel. Jan Vertonghen eiste een hoofdrol op met twee flaters en een doelpunt.


Spontane actie bij TEC Luik-Verviers na agressie
30 Januari, 00:01
Bij de stelplaatsen van de Waalse vervoermaatschappij TEC in Robermont, Rocourt en Jemeppe zijn maandagochtend spontane acties uitgebroken, zo meldt de TEC op zijn website. De reden is een reeks gevallen van agressie tegen chauffeurs afgelopen weekend. Door de spontane acties rijden verschillende lijnen niet.


Opnieuw meer knelpuntberoepen
30 Januari, 00:01
Het aantal knelpuntberoepen in Vlaanderen blijft toenemen, ook al daalt het aantal vacatures. Dat blijkt uit cijfers van de arbeidsbemiddelingsdienst VDAB.


WK atletiek indoor - Amper twintigjarige Bacari plaatst zich voor Glasgow op de horden
23 Januari, 00:02
Elie Bacari heeft zich zondag in Luxemburg geplaatst voor het WK indooratletiek in Glasgow. Het twintigjarige toptalent klokte 7.62 op de 60 meter horden.


Bijna kwart van Brusselse inwoners heeft een nationaliteit van de Europese Unie
23 Januari, 00:02
Het aantal Europese onderdanen in het Brussels Gewest is nog nooit zo hoog geweest. Zo blijkt uit de speciale editie van de Mini-Bru van het Brussels Instituut voor Statistiek en Analyse (BISA) voor het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. In 2023 telde het Brussels Gewest 287.590 mensen met een Europese (en niet-Belgische) nationaliteit. Dat is 23,2 procent van de bevolking.


BW Open - David Goffin kijkt uit naar start en zit "vol goede gevoelens" na zege van vorig jaar
23 Januari, 00:02
David Goffin (ATP 112) neemt net als vorig jaar deel aan de BW Open, het Challengertoernooi in Louvain-la-Neuve (hard/148.625 euro) dat deze week op de tennisagenda staat. Als winnaar van de eerste editie heeft de Luikenaar in sportcentrum Blocry zijn eer (en ATP-ranking) hoog te houden. Goffin blikte maandagmiddag met de pers vooruit.


BW Open - Goffin tegen Bergs in openingsronde
23 Januari, 00:02
David Goffin (ATP 112) en Zizou Bergs (ATP 129) nemen het komende week tegen elkaar op in de openingsronde van de BW Open, een Challengertoernooi (hard/148.625 euro) dat doorgaat in Louvain-la-Neuve. Het wordt het eerste duel ooit tussen de Belgische nummers een en twee.


Challenger Pro League - Patro Eisden stelt binnen enkele minuten orde op zaken tegen SL16, Van Eenoo scoort meteen
23 Januari, 00:02
Patro Eisden heeft zondagnamiddag op de achttiende speelronde in de Challenger Pro League op enkele minuten tijd een scheve situatie rechtgezet tegen SL16, de beloftenploeg van Standard. De Limburgers bogen een 0-1 ruststand nog om in een 3-1 zege.


Verlaten Elisabethzaal in Brusselse Marollen moet duurzame culturele stadsoase worden
23 Januari, 00:02
De sinds jaar en dag verlaten Elisabethzaal in de Brusselse volkswijk Marollen moet tegen 2027 een nieuw gezicht krijgen als duurzame, culturele en sociale stadsoase.


Ploegvoorstelling SD Worx-Protime - Kopecky kijkt uit naar wegseizoen: "Pieken in wat voor mij belangrijke koersen zijn"
23 Januari, 00:01
Lotte Kopecky kijkt uit naar de start van het nieuwe wegseizoen. "Ik wil van mijn regenboogtrui genieten en ga pieken in wat voor mij de belangrijke koersen zijn en waarin ik resultaten kan boeken", zei de wereldkampioene op de weg maandag tijdens de ploegvoorstelling van haar team SD Worx-Protime.


Asielcentrum Koksijde moet deze zomer sluiten
23 Januari, 00:01
Het asielcentrum in Koksijde zal op 30 juni de deuren moeten sluiten. Dat meldt het gemeentebestuur van de badstad maandag, na een brief van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole De Moor (CD&V). De gemeente stelde vorig jaar nog een procedure in tegen Fedasil omdat de gebouwen volgens de gemeente werden uitgebaat zonder geldige vergunning.


Ludovic Robeet mikt bij nieuwe ploeg Cofidis op sterke voorjaarsklassiekers
16 Januari, 00:02
Ludovic Robeet verliet in het tussenseizoen Bingoal WB. Na elf seizoenen onder de vleugels van teammanager Christophe Brandt, waarvan vier bij de opleidingsploeg, trok hij naar het Franse WorldTour-team Cofidis. Daar mikt hij, in steun van de Franse kopman Axel Zingle, op sterke voorjaarsklassiekers.


Australian Open - Ook David Goffin sneuvelt in de eerste ronde
16 Januari, 00:02
David Goffin (ATP 112) heeft zich maandag niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het jaar. De 33-jarige Luikenaar verloor in zijn eerste ronde in vier sets (6-2, 7-5, 5-7 en 6-3) van de Fransman Ugo Humbert (ATP 20). De partij duurde net geen drie uur.


Australian Open - Bergs verliest van Tsitsipas en de hitte: "Ik moet werken aan het fysieke aspect"
16 Januari, 00:02
Zizou Bergs (ATP 129) was maandag een beetje teleurgesteld na zijn nederlaag in de eerste ronde van de Australian Open tegen de Griek Stefanos Tsitsipas (ATP 7), het zevende reekshoofd en de verliezend finalist van vorig jaar. Die haalde het in de Rod Laver Arena in vier sets (5-7, 6-1, 6-1 en 6-3).


Australian Open - Bergs verliest van Tsitsipas en de hitte: "Ik moet werken aan het fysieke aspect"
16 Januari, 00:02
Zizou Bergs (ATP 129) was maandag een beetje teleurgesteld na zijn nederlaag in de eerste ronde van de Australian Open tegen de Griek Stefanos Tsitsipas (ATP 7), het zevende reekshoofd en de verliezend finalist van vorig jaar. Die haalde het in de Rod Laver Arena in vier sets (5-7, 6-1, 6-1 en 6-3).


16 Januari, 00:02
Australian Open - Mertens is tevreden over eerste duel: "Moet mezelf blijven pushen"
16 Januari, 00:01
Elise Mertens (WTA 28) was maandag blij met haar plaatsing voor de tweede ronde van de Australian Open. De 28-jarige Limburgse hoefde in haar eerste ronde maar 50 minuten op het terrein te staan. Haar tegenstandster, de Egyptische Mayar Sherif (WTA 58), gaf in de tweede set bij een 2-0 achterstand op met een blessure. De eerste set had Mertens met 6-2 gewonnen.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn