NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop





Wiebes wint Gent-Wevelgem na spannende minuten in afwachting van finishfoto
Dinsdag, 00:07
Lorena Wiebes heeft zondag Gent-Wevelgem op haar naam geschreven. De Nederlandse renster bleef Elisa Balsamo maar net voor in de massasprint.


Van der Poel heeft vrede met tweede plek Gent-Wevelgem: 'Kan niet alles winnen'
Dinsdag, 00:07
Mathieu van der Poel denkt dat zijn tweede plaats in Gent-Wevelgem het hoogst haalbare was. De 29-jarige Nederlander voelde ruim voor de finish al dat zijn medevluchter Mads Pedersen betere benen had.


Menzo blijft in Almere steken op gelijkspel bij terugkeer als bondscoach Suriname
Dinsdag, 00:06
Stanley Menzo heeft Suriname bij zijn terugkeer als bondscoach niet naar een overwinning kunnen leiden. Het Zuid-Amerikaanse land speelde zondag in Almere met 1-1 gelijk in een oefenduel met Martinique.


Griekspoor laat Australian Open-winnaar Sinner met schrik vrijkomen in Miami
Dinsdag, 00:06
Tallon Griekspoor is er zondag niet in geslaagd te stunten tegen Jannik Sinner op het Masters-toernooi van Miami. De Noord-Hollander won de eerste set, maar beet zich vervolgens stuk op de Italiaanse wereldtopper: 5-7, 7-5 en 6-1.


Griekspoor laat Australian Open-winnaar Sinner met schrik vrijkomen in Miami
Dinsdag, 00:06
Tallon Griekspoor is er zondag niet in geslaagd te stunten tegen Jannik Sinner op het Masters-toernooi van Miami. De Noord-Hollander won de eerste set, maar beet zich vervolgens stuk op de Italiaanse wereldtopper: 5-7, 7-5 en 6-1.


Dinsdag, 00:05
VS verslaat Mexico in een door homofobe leuzen ontsierde Nations League-finale
Dinsdag, 00:05
De nationale voetbalploeg van de Verenigde Staten heeft zondag ten koste van Mexico de Concacaf Nations League gewonnen: 0-2. De finale in het Amerikaanse Arlington moest in de slotfase twee keer worden stilgelegd vanwege homofobe spreekkoren van de Mexicaanse fans.


Dartsters willen niet met trans vrouw spelen en stappen uit Nederlands team
Dinsdag, 00:05
Aileen de Graaf en Anca Zijlstra zijn uit de Nederlandse dartsploeg gestapt. De twee speelsters willen niet langer een team vormen met de transgender vrouw Noa-Lynn van Leuven.


Nagelsmann houdt tegen Oranje vast aan ploeg die domineerde in Frankrijk
Dinsdag, 00:05
Julian Nagelsmann is van plan om tegen het Nederlands elftal dezelfde spelers op te stellen als vrijdag tegen Frankrijk. De Duitse bondscoach zag zijn ploeg in Lyon een knappe 0-2-overwinning boeken.


Koopmeiners haakt geblesseerd af bij Oranje voor oefenduel met Duitsland
Dinsdag, 00:05
Teun Koopmeiners reist niet met het Nederlands elftal mee naar Frankfurt voor de oefeninterland tegen Duitsland van dinsdagavond. De middenvelder kampt met een blessure.


Veroordeelde Dani Alves betaalt 1 miljoen euro en wordt op borgtocht vrijgelaten
Dinsdag, 00:05
Dani Alves heeft de Spaanse rechtbank maandag 1 miljoen euro betaald om voorlopig vrijgelaten te worden uit de gevangenis. De Braziliaanse oud-voetballer zat in Spanje vast vanwege seksueel misbruik van een vrouw.


Zuid-Koreaanse voetballer Son Jun-ho na tien maanden vrijgelaten door China
Dinsdag, 00:05
De Zuid-Koreaanse international Son Jun-ho is na tien maanden vrijgelaten uit de Chinese gevangenis. De middenvelder werd vastgehouden op verdenking van omkoping.


Dartsbond betreurt vertrek Oranjeduo om trans vrouw: 'Ze voldoet aan alle eisen'
Dinsdag, 00:05
De Nederlandse Darts Bond (NDB) betreurt het besluit van Aileen de Graaf en Anca Zijlstra om de Oranjeselectie te verlaten. De twee dartsters willen geen team meer vormen met de transgender vrouw Noa-Lynn van Leuven.


Koeman krijgt tijdens EK assistentie van Jong Oranje-bondscoach Reiziger
Dinsdag, 00:05
Ronald Koeman heeft op het EK een extra assistent ter beschikking bij het Nederlands elftal. Jong Oranje-bondscoach Michael Reiziger maakt tijdens het toernooi deel uit van de technische staf.


Nottingham Forest in beroep tegen straf van vier punten in mindering
Dinsdag, 00:05
Nottingham Forest is maandag in beroep gegaan tegen de vier verliespunten die de club vorige week kreeg opgelegd. De Premier League-club werd bestraft voor het overtreden van de regels voor winstgevendheid en duurzaamheid (PSR's).


Koeman kiest voor De Ligt tegen Duitsland, maar zegt niets over systeem Oranje
Dinsdag, 00:04
Het Nederlands elftal begint dinsdag met Matthijs de Ligt aan de oefeninterland tegen Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman wilde verder weinig kwijt over de opstelling in Frankfurt en zei evenmin in welk systeem Oranje zal aantreden.


Ook oud-international en politica Jeanet van der Laan wil KNVB-voorzitter worden
Dinsdag, 00:04
Na Frank Paauw en Hans Nijland doet ook Jeanet van der Laan een gooi naar het voorzitterschap van de KNVB. De 44-jarige oud-international en politica ziet zichzelf als de ideale opvolger van Just Spee.


Koploper PSV in spectaculaire slotfase langs FC Twente dankzij invaller Pepi
19 Maart, 00:08
Eredivisie-koploper PSV heeft zondag in een spannende kraker gewonnen van FC Twente. Een doelpunt van invaller Ricardo Pepi diep in blessuretijd bracht de thuisploeg de overwinning: 1-0.


Alcaraz opnieuw de beste op Indian Wells, Swiatek wint met veel machtsvertoon
19 Maart, 00:07
Carlos Alcaraz heeft voor het tweede jaar op rij het Masters-toernooi van Indian Wells gewonnen. De Spanjaard was zondag in de finale in twee sets te sterk voor de Rus Daniil Medvedev. Bij de vrouwen won Iga Swiatek overtuigend.


Bosz prijst PSV-matchwinner Pepi: 'Maar hij begint reserverol moeilijk te vinden'
19 Maart, 00:07
Peter Bosz is blij dat hij over Ricardo Pepi kan beschikken. De spits van PSV was zondag tegen FC Twente niet voor het eerst dit seizoen goud waard als invaller. Toch erkent Bosz dat Pepi zijn reserverol steeds moeilijker vindt.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn