NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Leuke korting op de kerstmarkt? Bekijk alle deals
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsites
- Testaankoop

UNESCO: nog steeds ongelijkheid bij toegang tot onderwijs
8 April, 00:24
De meeste landen slagen er niet in om evenveel meisjes als jongens op primair en middelbaar onderwijs toe te laten.


FIFA-voorzitterschap Van Praag ?voorlopig niet aan de orde?
8 April, 00:24
Michael van Praag is voorlopig niet van plan om zich opnieuw kandidaat te stellen voor het FIFA-voorzitterschap. De KNVB steunt UEFA-voorzitter Platini. FIFA heeft intussen een bijzondere vergadering van het dagelijks bestuur aangekondigd.


Rutte: Nederlanders moeten de rust bewaren
8 April, 00:24
Premier Rutte roept Nederlanders op de rust bewaren als het gaat om de opvang van vluchtelingen en "binnen de grenzen van de wet en het betamelijke te blijven".


VN: EU mag smokkelschepen in beslag nemen
8 April, 00:24
Lidstaten van de Europese Unie mogen beslag leggen op schepen uit LibiŽ die in internationale wateren varen en worden gebruikt voor mensensmokkel.


Hilhorst: betaalblunder kwam door prioriteiten belastingdienst
8 April, 00:24
De blunder met de woonkostenbijdrage in Amsterdam was nooit gebeurd als niet de gemeentelijke Dienst Belastingen, maar de Dienst Werk en Inkomen (DWI) de bijdrage had overgemaakt. Dat zei oud-wethouder Pieter Hilhorst (PvdA) zojuist tijdens zijn verhoor in het raadsonderzoek.


Turkse hoofdredacteur opgepakt voor beledigen Erdogan
8 April, 00:24
In Turkije is de hoofdredacteur van het kritische Engelstalige dagblad Today's Zaman opgepakt. Zijn misdaad? Het plaatsen van berichten op Twitter waarin kritiek wordt geuit op president Recep Tayyip Erdogan.


Zijn baard brak af, maar morgen wordt Toetanchamon hersteld
8 April, 00:24
De restauratie van het beroemde dodenmasker van de Egyptische farao Toetanchamon gaat morgen beginnen. Ruim een jaar geleden brak de baard van het masker af en werd bij een haastige reparatie terug geplakt met gewone kunsthars.


Student bekent bedreiging Universiteit Leiden
8 April, 00:24
De 21-jarige student die werd opgepakt voor twee bedreigingen van de Universiteit Leiden eerder deze week, heeft bekend. De man is vrijgelaten en moet binnenkort voor de rechter verschijnen.


Dodental bruiloftsbombardement naar 47 - VN ?ontstemd?
8 April, 00:24
Hoofd humanitaire zaken van de Verenigde Naties Stephen O'Brien is 'diep ontstemd' over de luchtaanvallen op een bruiloftsfeest, woensdag in Jemen. Het dodental van de aanvallen is opgelopen tot 47. Nog eens 35 mensen raakten gewond.


Haalbaarheid duurzaamheidsdoelen Nederland onduidelijk
8 April, 00:24
Het zou kunnen lukken, maar het is nog lang niet zeker dat Nederland zijn duurzaamheidsdoelen haalt. Dat staat in de Nationale Energieverkenning (NEV) 2015 die vandaag is gepubliceerd


?Vijf Palestijnen gedood in Gaza door IsraŽlisch vuur?
8 April, 00:24
Tijdens gevechten in Gaza zijn vijf Palestijnen gedood en veertien gewond geraakt. Volgens IsraŽlische autoriteiten gooiden ze stenen, schrijft persbureau Reuters. Vanmorgen vonden opnieuw steekpartijen plaats.


?VS stoppen met trainen Syrische rebellen?
8 April, 00:24
De Verenigde Staten gaan stoppen met het trainen van gematigde Syrische rebellen in de strijd tegen terreurgroep Islamitische Staat. Als verklaring geeft het Witte Huis dat het meer dan 500 miljoen kostende programma geen reŽle strijdkracht heeft opgeleverd. Dat meldt The New York Times.


Kamerleden willen opheldering over mol bij recherche
8 April, 00:24
Minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie, VVD) moet snel uitleg geven over de agent die vanuit een toppositie bij de Nationale Recherche informatie verstrekte aan drugs- en motorbendes. Dat zeggen verschillende Tweede Kamerleden in reactie op het nieuws dat NRC vanochtend bracht.


Duitse minister: nieuwe hardware nodig voor 3,6 miljoen VW?s
8 April, 00:24
Bij zo'n 3,6 miljoen diesels van Volkswagen moeten in verband met het emissieschandaal onderdelen vervangen worden. Dat heeft het Duitse ministerie van Transport gezegd, meldt Reuters. Volkswagen had al aangekondigd dat in 'sommige gevallen' software-updates niet zouden volstaan.


EU-ministers: verbeter uitwisseling gegevens tussen lidstaten
8 April, 00:24
De Europese ministers van Justitie willen dat het makkelijker wordt gegevens uit te wisselen voor opsporingsdoeleinden, zonder de privacy in gevaar te brengen.


Mol Nationale Recherche had 235.000 euro in huis
8 April, 00:24
De politieagent die is opgepakt omdat hij grote hoeveelheden opsporingsinformatie had verkocht aan de onderwereld had 235.000 euro aan contanten in huis.


Kandidaat FIFA-voorzitterschap Chung vecht zesjarige schorsing aan
8 April, 00:24
Een van de kandidaten voor het voorzitterschap van de FIFA, Chung Mong-joon, vecht zijn schorsing van zes jaar aan bij het Hof van Arbitrage voor Sport. Hij is geschorst vanwege zijn betrokkenheid bij een omkoopschandaal rondom het WK voetbal in 2022.


?Telling: minstens 1.453 doden bij hadjramp Mekka?
8 April, 00:24
Het werkelijke dodental door de paniek die ontstond tijdens de bedevaart in Mekka lijkt veel hoger te liggen dan de autoriteiten zeggen, blijkt uit een telling van AP. Tenminste 1.453 mensen zouden om het leven zijn gekomen. Het zou daarmee het dodelijkste hadjongeluk ooit zijn.


?Uitgelekt advies politie-cao: hogere beloning voor agenten?
8 April, 00:24
Het kabinet moet met meer geld komen voor de politie. Dat staat in een advies van bemiddelaar Hans Borstlap die het langslepende cao-conflict tussen politie en het ministerie van Veiligheid en Justitie moet oplossen.


Rutte bezoekt opvang Woerden - vrijwilligers kunnen toestroom spullen niet aan
8 April, 00:24
Premier Rutte heeft een bezoek gebracht aan de noodopvang voor vluchtelingen in Woerden die vannacht werd aangevallen door zo'n twintig mensen met bivakmutsen.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be