NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

VN: EU mag smokkelschepen in beslag nemen
7 Januari, 23:00
Lidstaten van de Europese Unie mogen beslag leggen op schepen uit LibiŽ die in internationale wateren varen en worden gebruikt voor mensensmokkel.


Rutte: Nederlanders moeten de rust bewaren
7 Januari, 23:00
Premier Rutte roept Nederlanders op de rust bewaren als het gaat om de opvang van vluchtelingen en "binnen de grenzen van de wet en het betamelijke te blijven".


Mol Nationale Recherche had 235.000 euro in huis
7 Januari, 23:00
De politieagent die is opgepakt omdat hij grote hoeveelheden opsporingsinformatie had verkocht aan de onderwereld had 235.000 euro aan contanten in huis.


Kandidaat FIFA-voorzitterschap Chung vecht zesjarige schorsing aan
7 Januari, 23:00
Een van de kandidaten voor het voorzitterschap van de FIFA, Chung Mong-joon, vecht zijn schorsing van zes jaar aan bij het Hof van Arbitrage voor Sport. Hij is geschorst vanwege zijn betrokkenheid bij een omkoopschandaal rondom het WK voetbal in 2022.


?Telling: minstens 1.453 doden bij hadjramp Mekka?
7 Januari, 23:00
Het werkelijke dodental door de paniek die ontstond tijdens de bedevaart in Mekka lijkt veel hoger te liggen dan de autoriteiten zeggen, blijkt uit een telling van AP. Tenminste 1.453 mensen zouden om het leven zijn gekomen. Het zou daarmee het dodelijkste hadjongeluk ooit zijn.


?Vijf Palestijnen gedood in Gaza door IsraŽlisch vuur?
7 Januari, 23:00
Tijdens gevechten in Gaza zijn vijf Palestijnen gedood en veertien gewond geraakt. Volgens IsraŽlische autoriteiten gooiden ze stenen, schrijft persbureau Reuters. Vanmorgen vonden opnieuw steekpartijen plaats.


Duitse minister: nieuwe hardware nodig voor 3,6 miljoen VW?s
7 Januari, 23:00
Bij zo'n 3,6 miljoen diesels van Volkswagen moeten in verband met het emissieschandaal onderdelen vervangen worden. Dat heeft het Duitse ministerie van Transport gezegd, meldt Reuters. Volkswagen had al aangekondigd dat in 'sommige gevallen' software-updates niet zouden volstaan.


EU-ministers: verbeter uitwisseling gegevens tussen lidstaten
7 Januari, 23:00
De Europese ministers van Justitie willen dat het makkelijker wordt gegevens uit te wisselen voor opsporingsdoeleinden, zonder de privacy in gevaar te brengen.


Kamerleden willen opheldering over mol bij recherche
7 Januari, 23:00
Minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie, VVD) moet snel uitleg geven over de agent die vanuit een toppositie bij de Nationale Recherche informatie verstrekte aan drugs- en motorbendes. Dat zeggen verschillende Tweede Kamerleden in reactie op het nieuws dat NRC vanochtend bracht.


?VS stoppen met trainen Syrische rebellen?
7 Januari, 23:00
De Verenigde Staten gaan stoppen met het trainen van gematigde Syrische rebellen in de strijd tegen terreurgroep Islamitische Staat. Als verklaring geeft het Witte Huis dat het meer dan 500 miljoen kostende programma geen reŽle strijdkracht heeft opgeleverd. Dat meldt The New York Times.


Spanje en Zwitserland plaatsen zich voor EK
7 Januari, 23:00
Spanje heeft zich tijdens de voorlaatste speelronde van de EK-kwalificatie geplaatst voor het eindtoernooi in Frankrijk. Ook Zwitserland heeft het EK-ticket binnen.


WK rugby: Schotland verslaat Samoa - naar kwartfinales
7 Januari, 23:00
De Schotse rugby'ers hebben Samoa nipt verslagen op het WK rugby. Ze wonnen met 36-33. Hierdoor eindigt Schotland als tweede in groep B, achter Zuid-Afrika.


Rutte bezoekt opvang Woerden - vrijwilligers kunnen toestroom spullen niet aan
7 Januari, 23:00
Premier Rutte heeft een bezoek gebracht aan de noodopvang voor vluchtelingen in Woerden die vannacht werd aangevallen door zo'n twintig mensen met bivakmutsen.


Opnieuw steekpartijen in Oost-Jeruzalem
7 Januari, 23:00
Bij twee verschillende steekpartijen nabij de Oude Stad in Oost-Jeruzalem zijn vijf mensen gewond geraakt. Beide aanvallers, jonge Palestijnen, zijn gedood door IsraŽlisch geweervuur.


Franse voetbalbond vecht schorsing Platini aan bij sporttribunaal CAS
7 Januari, 23:00
De Franse voetbalbond FFF stapt komende week naar het internationale sporttribunaal CAS om de schorsing van Michel Platini ongedaan te maken. De bond wil daarmee voorkomen dat de voormalige topvoetballer niet mee kan doen aan de FIFA-presidentsverkiezingen.


Koerdische PKK roept staakt-het-vuren uit
7 Januari, 23:00
De Koerdische guerrillabeweging PKK stopt voorlopig met vechten om ervoor te zorgen dat de verkiezingen in Turkije op 1 november eerlijk verlopen. Alleen als de groep zelf wordt aangevallen, worden de wapens weer opgepakt.


Verstappen kwalificeert zich als 9e - Sainz valt uit door zware crash
7 Januari, 23:00
Max Verstappen start morgen tijdens de Grand Prix van Rusland vanaf de negende plaats. Verstappens teamgenoot Carlos Sainz jr. kwam door een zware crash in de laatste training niet tot het neerzetten van een goede tijd.


VVD: maak Nederland onaantrekkelijk voor vluchtelingen
7 Januari, 23:00
Nederland moet minder aantrekkelijk worden voor vluchtelingen, zo vindt VVD-leider Halbe Zijlstra. Hij pleit ervoor de zorg te beperken tot alleen het strikt noodzakelijke en geen uitkeringen en toelages meer te verstrekken.


VS en Rusland in gesprek over veiligheid van Syrische luchtruim
7 Januari, 23:00
De VS spreken waarschijnlijk dit weekend met Rusland over de veiligheid van hun piloten boven het Syrische luchtruim. Deze week moest ťťn Amerikaans vliegtuig uitwijken, omdat een Russisch gevechtsvliegtuig te dicht in de buurt was gekomen.


Elf arrestaties na aanval noodopvang Woerden - ?onacceptabel?
7 Januari, 23:00
Een groep van zeker twintig mensen heeft gisteravond een tijdelijk opvangcentrum voor vluchtelingen in het Utrechtse Woerden aangevallen. Elf mensen zijn aangehouden, bevestigde burgemeester Victor Molkenboer zojuist in een persconferentie.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be