NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsites
Meer plaats voor auto?s in wijk, toch blijven buren protesteren
Vandaag, 03:18

Bewoners van de Speelkaartenwijk blijven gekant tegen de plannen voor een verkaveling op het gesaneerde stadsstort in het midden van de wijk. De projectontwikkelaar paste de plannen na eerder protest al aan.
Verbouwing schouwburg ?onvoldoende gevorderd?
Vandaag, 03:18

Kink in de kabel bij de Warande; de proefvoorstellingen die Wim Helsen vandaag en morgen in de vernieuwde Schouwburg zou geven, zijn in extremis geannuleerd. ?De werken zijn onvoldoende gevorderd om een kwaliteitsvolle voorstelling te kunnen aanbieden?, luidt het.
?Niemand zegt ons hoe hoog de oprit moet zijn?
Vandaag, 03:18

?We kunnen geen oprit aanleggen. De kans is te groot dat we die nadien weer moeten opbreken en op eigen kosten heraanleggen.? Hans Caers en zijn buren in de Slagmolenstraat zijn het wachten beu.
Stroeve communicatie werken
Vandaag, 03:18

De communicatie rond de riolerings- en wegenwerken op de Westerlosesteenweg in Herselt, tussen de Berglaan en de Provinciebaan, loopt niet naar wens. Dat zegt omwonende Eric Verlinden die namens een groep bewoners het woord neemt. De buurt wil een open en eerlijke informatiestroom.
?t Santhovense Koerse nu op zaterdagavond
Vandaag, 03:18

In de dorpskern van Zandhoven vindt dit weekend de vijfde editie van de retrokoers ?t Santhovense Koerse plaats. Voor het eerst wordt de wedstrijd op zaterdagavond georganiseerd in plaats van op zondagnamiddag.
Truckrun verdeelt stad in twee kampen
Vandaag, 03:18

Is de Truckrun een sociaal evenement dat we vanwege het plezier van de deelnemende personen met een handicap moeten gedogen, of is het een lawaaierige organisatie die onnodige hinder veroorzaakt en niet in het centrum van een stad thuishoort? De meningen in Turnhout zijn meer dan ooit verdeeld. Ook binnen het stadsbestuur.
Gemeente belooft meer verkeersveiligheid
Vandaag, 03:18

Wijnegem ondertekende als eerste gemeente in de politiezone Minos het zogenaamde SAVE-charter van Ouders van Verongelukte Kinderen. Gelijktijdig legden driehonderd leerlingen een fietsexamen af.
Na twee jaar vertraging: bouw appartementen opnieuw uitgesteld
Vandaag, 03:18

De Vlaamse overheid heeft de bouw van twaalf zo goed als afgewerkte sociale appartementen in de Beukenlaan stilgelegd. Alweer, want dezelfde ontevreden buurman die zijn slag nu thuishaalde, slaagde daar twee jaar geleden ook al in.
Man ?met gouden hart? ligt dood in appartement, parket en politie voeren onderzoek naar mysterieuze moord
Vandaag, 03:18

In zijn appartement in Deurne werd gisteren de 59-jarige Leo Van Rentegem dood aangetroffen. De man werd vermoedelijk gewurgd. Het motief voor de moord is nog onbekend. Volgens zijn vrienden en buren had Leo geen vijanden.
STANDPUNT. Bart De Wever kan veel, maar van Antwerpen een propere stad maken lukt hem niet
Vandaag, 03:18

Bart De Wever kan veel, maar van Antwerpen een propere stad maken lukt hem niet. Dat geeft hij zelf toe. Samen met schepen van Stads- en Buurtonderhoud Caroline Bastiaens (CD&V) en Skender Baleci van het ACV doet hij een oproep aan alle Antwerpenaren: alsjeblieft, heb respect voor de stad en voor de mensen die ze proper trachten te houden en laat geen afval rondslingeren. De bijna dramatische oproep van de burgemeester en de schepen is ingegeven door een dreigende staking bij de dienst Stadsreiniging. Daar groeit het ongenoegen over de enorme hoeveelheden afval die de Antwerpenaar op straat laat liggen.
De Wever roept Antwerpenaar op tot meer netheid: ?Sluikstort is grootste frustratie van de afgelopen vijf jaar?
Vandaag, 03:18

Voor het personeel van Stadsreiniging in Antwerpen is de maat vol: het zwerfvuil en de sluikstorten lijken ze maar niet onder controle te krijgen. Zij roepen de Antwerpenaars op tot respect. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) en schepen van Stads- en Buurtonderhoud Caroline Bastiaens (CD&V) steunen de oproep.
Professor en UZA-dokter krijgt tiende plek op Antwerpse N-VA-lijst: ?Ik ben het voorbeeld dat in Vlaanderen niets onmogelijk is?
Vandaag, 03:18

Sevilay Altintas (47) staat tiende op de Antwerpse N-VA-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zij is professor en gerenommeerd dokter in de medische oncologie bij het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA). ?Ik ben het voorbeeld dat niets onmogelijk is?, zegt Altintas.
Na Radja overweegt ook Steven Defour afscheid van Rode Duivels
Vandaag, 03:18

Na Radja Nainggolan overweegt ook Steven Defour te stoppen als Rode Duivel. De 30-jarige middenvelder mist het WK wegens een knieblessure. Hij wil zich nu richten op zijn club Burnley en de interlandbreaks gebruiken om te herstellen. Hij stopt dus als international om zichzelf te sparen, niet uit onvrede met de bondscoach.
Stallone Limbombe (27) verlaat Bosuil na vier woelige jaren: ?Ik vertrek door de grote poort?
Vandaag, 03:18

Wat al even in de lucht hing, wordt vandaag helemaal officieel: Stallone Limbombe, de oudere broer van Club Brugge-speler Anthony, verlaat na vier seizoenen Antwerp en trekt naar AA Gent, waar de winger een contract voor drie seizoenen ondertekende.

De 27-jarige aanvaller - een voormalige jeugdspeler van de Buffalo?s - wordt vandaag voorgesteld in de Ghelamco Arena.
Frieterij opent tweede zaak in voormalige bruine kroeg Desteny
Vandaag, 03:18

Rebecca Oostra (46) en Leonard Glazema (57) openden gisteren in de Generaal Eisenhowerlei hun tweede zaak, Frieterij Borgerhout. Een hele ommekeer voor het pand, waar burgemeester Bart De Wever vorige zomer nog café ­Desteny liet sluiten wegens drugspraktijken.
Stripfanaat laat Kalmthoutse verhalen niet verloren gaan
Vandaag, 03:18

Stripkenner en -bezieler Jan Francken (55) werkt aan zijn laatste grote project. In oktober stelt hij Kalmthout in Beelekes voor, een stripalbum met zeven aparte geschreven verhalen, die door evenveel tekenaars in stripvorm worden gegoten.
Toekomst opleidingsschip binnenvaart blijft onzeker
Vandaag, 03:18

Ten laatste tegen september moet het opleidingsschip voor de binnenvaart Themis II een grote onderhoudsbeurt met een aantal aanpassingen gekregen hebben. Zo niet mag het niet meer als schoolschip varen. Een oplossing is er nog steeds niet.
Gevangenis van Tilburg krijgt tweede leven in Antwerpen
Vandaag, 03:18

België neemt de voormalige gevangenis van Tilburg over van Nederland. De cellen worden gedemonteerd en naar Zandvliet overgebracht als deel van een nieuw gesloten centrum voor sans-papiers.
Bedenkers controversieel Maya de Bij-filmpje reageren: ?Dit hadden we niet durven dromen?
Vandaag, 03:18

De nieuwste campagne van milieuorganisatie Greenpeace, waarin Maya de Bij reclame maakt voor sigaretten voor kinderen, is Studio 100 in het verkeerde keelgat geschoten. Topman Hans Bourlon reageerde razend en stelde dat het filmpje zeker 10.000 euro had gekost, maar dat spreken de makers van het filmpje tegen.
Middeleeuws spektakel in Berlaar loopt gruwelijk fout: man deels verlamd nadat hij zwaard in oog krijgt
Vandaag, 03:18

Een zwaardvechter is ernstig gewond geraakt tijdens het middeleeuwse spektakel Quondam in Berlaar. De twintiger kreeg ondanks zijn harnas een zwaard in het oog. Het wapen drong ook verder door in het hoofd van de man, waardoor hij momenteel deels verlamd is.


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be