NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

Celstraffen tot drie jaar voor fraude met tankkaarten
Vandaag, 13:30

Acht mannen hebben woensdag celstraffen van vijftien maanden met uitstel tot drie jaar effectief gekregen voor een fraude met tankkaarten. Ze braken in vrachtwagens in, kopieerden de kaarten en gingen vervolgens honderden liters tanken op kosten van de slachtoffers. Die merkten de fraude pas op toen ze gepeperde facturen gepresenteerd kregen.
Mayeur moet onterecht ontvangen zitpenningen Samusocial terugbetalen
Vandaag, 13:30

Er was een totaal gebrek aan transparantie en controle bij de Brusselse daklozenopvang Samusocial. Dat blijkt uit de algemene vaststelling van de Brusselse onderzoekscommissie. De commissie heeft dertig aanbevelingen opgesteld.
Frans Masereelcentrum bouwt nieuw volume
Vandaag, 13:30
Het Frans Masereelcentrum in Kasterlee bouwt een nieuw volume, dat zal oprijzen naast de bestaande zwarte koepel aan de Masereeldijk. De werken zijn deze week gestart.


Topmodel ?Jac? openhartig over darmziekte: ?Het is geen elegante aandoening?
Vandaag, 13:30

Ze is een ?angel? voor lingeriemerk Victoria?s Secret, een vast gezicht van Chanel Beauty en ze heeft zowat elke grote modeshow op haar palmares staan. Maar achter de schermen is het leven van het Poolse model Monika ?Jac? Jagaciak (24) minder glamoureus: ze lijdt aan een ernstige darmaandoening.
?Slechtste buren van het land? worden geïnterneerd
Vandaag, 13:30

Twee zestigers uit het West-Vlaamse Sint-Michiels worden geïnterneerd. De twee terroriseren al jaren hun buurt en dat leverde hen de bijnaam op ?Slechtste buren van het land?.
VN ?diep bezorgd? over escalatie van geweld in Syrië
Vandaag, 12:54

VN-secretaris-generaal Antonio Guterres is ?diep bezorgd? over de escalatie van geweld in de Syrische rebellenenclave Oost-Ghouta. De leider van de VN vreest dat de bombardementen van het Syrische leger een ?verwoestende impact voor de burgers? zullen hebben.
Lieven Van Gils geeft talkshowhost die België belachelijk maakte ?lik op stuk?, maar moet het meteen bekopen
Vandaag, 12:18

Tv-zender Eén heeft via Twitter een filmpje gedeeld waarin presentator Lieven Van Gils een Amerikaanse talkshowhost ?lik op stuk? geeft omdat hij ons land zondag beledigde. Alleen blijkt ?lik op stuk? voor veel kijkers iets te straf uitgedrukt.
Nieuwe investeerder voor KV Oostende (en het is geen onbekende)
Vandaag, 12:18

Bart Versluys zal 5% van de aandelen van KV Oostende kopen. Nieuwe eigenaar Peter Callant was na de overname van de kustploeg op zoek naar medestanders en de vastgoedondernemer is bereid om mee op de kar te springen. Versluys is de man die de nieuwe tribune bouwde en ook zijn naam aan het stadion koppelde.
Foodies & Music voor het goede doel
Vandaag, 12:18
Kiwanis Zandhoven organiseert op 23 maart vanaf 18.30u Foodies & Music in De Populier ten voordele van het Revalidatiecentrum Pulderbos, beleefboerderij Het Eigen Zijn en Colomb18.


Joshua heeft spijt van vrijpartij in ?Temptation Island?: ?Het was een domme zet?
Vandaag, 12:18

Fans van ?Temptation Island? kregen vorige week te zien hoe het programma zijn naam waarmaakte. De verleider met een punt op zijn scorebord heet Joshua, maar achteraf bekeken had hij dat zelf liever anders gezien.
Thuis van wacht? Telt als werk, oordeelt Europees Hof
Vandaag, 12:18

Wie van thuis uit wachtdiensten doet voor het werk, en op relatief korte tijd op het werk moet kunnen zijn, mag die uren aanrekenen als arbeidstijd. Dat oordeelt het Europees Hof van Justitie in de zaak van een vrijwillige brandweerman uit Nijvel.
Verkeerslichten maken Pertendonckstraat iets veiliger
Vandaag, 12:18
De drukke Broechemse Pertendonckstraat was door een bouwwerf bijzonder gevaarlijk geworden. Sinds maandagnamiddag maken verkeerslichten de situatie iets veiliger.


Met dit trucje krijg je mascara van je kussensloop
Vandaag, 12:18
Als je op een avond vergeet om je make-up te verwijderen of huilt in bed, vind je de volgende ochtend gegarandeerd een dikke streep mascara op je hoofdkussen. Maar voor je de kussensloop in de wasmachine gooit, kun je eerst dit reinigende mengsel uitproberen.


Andrea Pirlo neemt afscheid in stadion waar het voor hem écht begon
Vandaag, 12:18

Zijn laatste officiële wedstrijd met inzet dateert al wel van begin november vorig jaar, maar op 21 mei krijgt Andrea Pirlo nog zijn afscheidswedstrijd in San Siro in het Noord-Italiaanse Milaan, zo maakte de Italiaanse voetbalbond woensdag bekend.
Prins William komt stoer voor de dag op motorfiets
Vandaag, 12:18
Prins William bracht een bezoekje aan de Britse motorbouwer Triumph Motorcycles in Leicester en daar hoorde natuurlijk een ritje op een motorfiets bij. Voor eventjes werd hij weer het sekssymbool van weleer, wist de Britse pers te melden.


Grote ode aan André Hazes in Lotto Arena
Vandaag, 12:18

Fans van André Hazes kunnen zich op zondag 22 april om 16.30 uur uitleven in de Lotto Arena. Samen met een liveband brengen Xander de Buisonjé (Volumia!), Hazes-vertolker Luc Caals, Dana Winner, Isabelle A en Steracteur Sterartiest-winnaar Michiel De Meyer de grootste hits van Hazes.
Regels voor populaire jazzcollectie
Vandaag, 12:18
De gemeente heeft een voorlopig archief- en leeszaalreglement goedgekeurd. Dat is nodig om het raadplegen van de jazzcollectie van Juul Anthonissen vlot te laten verlopen.


Kost een gram cannabis in Antwerpen echt 3,47 euro?
Vandaag, 12:18

?Antwerpen blijkt de op acht na goedkoopste stad ter wereld te zijn om cannabis te scoren?, berichtte Newsmonkey.be maandag. De nieuwssite baseerde zich daarvoor op een vergelijking die Seedo heeft gemaakt. Dat bedrijf staat geregistreerd in Israël en verkoopt vanaf de zomer via zijn website de Seedo Homelab: een soort broeikas om cannabisplanten in te kweken.
Antwerpse student over homofobie: ?Toen hij vlak bij ons was, spuwde hij op onze schoenen?
Vandaag, 12:18

De Antwerpse student Jasper Van Steenbergen krijgt vaak te maken met homofobie. Bij elk incident waren jongeren met een migratieachtergrond betrokken. In een opiniestuk in De Standaard legt hij uit hoe voor hem hand in hand lopen vaak een risico is.
Te slechte luchtkwaliteit woensdag en donderdag: ?Stook geen hout in uw kachel of haard?
Vandaag, 11:42

De Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) roept de bevolking op om woensdag en donderdag geen hout te stoken in kachels of haarden, omwille van de slechte luchtkwaliteit. Woensdag en donderdag is er veel fijn stof in de lucht en de impact van houtverbranding op de luchtkwaliteit in een woonomgeving kan lokaal erg hoog oplopen, waarschuwt de VMM.


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be