NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen

Oude melkerij gaat nieuwe toekomst tegemoet
Vandaag, 02:36

De voormalige melkerij De Toekomst in Meerdorp in Meer (Hoogstraten) krijgt een nieuwe invulling. Bouwbedrijf RDK uit Rijkevorsel gaat er appartementen van maken, met bewaring van het karakteristieke uitzicht.
Centrale produceert biogas uit Kempens gft-afval
Vandaag, 02:36

De bouw van een biogascentrale op het milieubedrijf van IOK Afvalbeheer op de grens van Beerse en Merksplas is een primeur voor BelgiŽ. Een deel van het biogas dat daar wordt gewonnen uit het gft-afval uit de Kempen is bestemd voor groene energie voor Merksplas-Kolonie.
Tevreden inwoners betwijfelen dat er zoveel misnoegde stadsgenoten zouden zijn: ?Ontevreden? Aan wie hebben ze dat gevraagd??
Vandaag, 02:36

Op het podium van de Vlaamse gemeenten met de minst tevreden inwoners. Het is geen ereplaats waarmee je over enkele maanden naar de kiezer wil. Toch slaagt Turnhout er niet in om het slechte imago van zich af te schudden. Al ontmoeten we veel tevreden Turnhoutenaars, die enkel over voet- en fietspaden klagen.
Minder mobiel? Recyclagepark komt binnenkort naar u toe
Vandaag, 02:36

Eind april test de intercommunale Igean haar reizend recyclagepark uit in Niel. Korte tijd later houdt het voor het eerst ook halt op verschillende plekken in Edegem, Kalmthout en Wijnegem. De doelgroep zijn oudere bewoners of mensen zonder wagen die op eigen houtje moeilijk in het gewone recyclagepark geraken.
Groen kiest jongerenwerker Wouter Stes als speerpunt
Vandaag, 02:36

Vorig jaar raakte al bekend dat Groen zich afscheurt van Durf!, de lokale partij waarmee het sinds 2013 wel kan deelnemen aan het gemeentebestuur en zelfs twee schepenen levert. Maar de gunstige vooruitzichten voor Groen nationaal en het feit dat de onafhankelijken bij Durf! hun partij voortaan profileren als dorpspartij, deden de meer mondiale Wijnegemse groenen beslissen om de samenwerking na deze bestuursperiode te beŽindigen.
Iconische piloot van Belgische Luchtmacht overleden: ?Steve kon eerder vliegen dan autorijden?
Vandaag, 02:36

In de kerk van Pulderbos vond maandag de uitvaart plaats van kolonel-vlieger Gustaaf ?Steve? Nuyts (81). Hij was een van de meest iconische piloten van de Belgische Luchtmacht van de voorbije vijftig jaar en de absolute ster van stuntpiloten The Slivers.
Zes luxeflats verrijzen op Sint-Michielskaai
Vandaag, 02:36

Op de Sint-Michielskaai zijn de werken aangevat voor een nieuwbouw van zes appartementen, waaronder een penthouse van 200 vierkante meter dat projectontwikkelaar Vic Haenen van ViRiX NV zelf opkoopt.
Werkzaamheden lopen vertraging op door oude tank: ?Elke dag complete chaos in de Statiestraat?
Vandaag, 02:36

Wegenwerken in de Statiestraat zorgen voor frustratie bij de Zwijndrechtenaren. Een deel van de weg is er afgesloten en dat leidt dagelijks tot chaos en discussies tussen chauffeurs.
Culturele verenigingen sleutelen vier jaar lang aan musical
Vandaag, 02:36

In de ateliers van de befaamde orgelbouwer Decap wordt sinds enkele weken naarstig gerepeteerd voor een originele musical. Want met?Cruise in Thals?staan begin mei zeventig mensen op het Herentalse podium.
Personeel reinigingsfirma vraagt loon naar werken
Vandaag, 02:36

Ongeveer een kwart van het personeel van industrieel reinigingsbedrijf Peeters O.I.W. in Herentals heeft gisteren spontaan het werk neergelegd. Er is al een tijd onvrede over de uitbetaling van de lonen. Over een oplossing was vorige week al onderhandeld.
Kunstencampus krijgt monumentale toegangspoort
Vandaag, 02:36

Het ?monument?, het beschermde kantoorgebouw van Brepols op de Kunstencampus op de Turnova-site, wordt tegen 2020 gerenoveerd. De Turnhoutse academies zullen er onder meer hun secretariaat, een expozaal en het lerarenlokaal vestigen.
Vreemde bordencombinaties duiken op aan gemeentegrens: was het nu 50 of? 50?
Vandaag, 02:36

In verschillende straten op de grens van Wommelgem en Ranst moeten chauffeurs zich even in de ogen wrijven. Moeten ze nu 50 km per uur rijden? Of toch 50?
?Piet Piraat? is nieuw gezicht in ?Thuis?
Vandaag, 02:36

Thuis krijgt er dinsdagavond een nieuw gezicht bij. Peter Van De Velde ? vooral bekend als Piet Piraat ? duikt voor het eerst op als zwemcoach Jacques. ?Komt het door mijn rol in de prestigereeks Salamander dat ze mij ook bij Thuis hebben opgemerkt? Ik weet het niet. Maar plots kom ik weer veel op televisie.?
Baas DP World Rob Harrison Maritieme Man van het Jaar
Vandaag, 02:36

Rob Harrison, algemeen directeur van DP World Antwerp, wordt de Maritieme Man van 2018. De Zuid-Afrikaan krijgt die prestigieuze onderscheiding voor een aanzienlijke bijdrage tot een verhoogde service in de haven van Antwerpen.
Sennek nestelt zich bij favorieten Songfestival: Belgische inzending populair bij bookmakers
Vandaag, 02:36

De Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival in Lissabon doet het almaar beter bij de bookmakers. Uit de recentste stand van zaken blijkt dat Laura Groeseneken (27), alias Sennek, met A Matter of Time op de vierde plaats prijkt.
Golf van protest na moord op boegbeeld uit Braziliaanse sloppenwijken
Vandaag, 02:36

Duizenden Brazilianen komen al dagenlang op straat om de moord op Marielle Franco (38) te veroordelen. De beloftevolle politica deinsde er niet voor terug om kritiek te uiten op het politiegeweld, vooral in de sloppenwijken. En dat is net haar dood geworden, zeggen de demonstranten.
Eťn jaar studeren voor prinses Elizabeth: 33.000 euro en 250 uur vrijwilligerswerk
Vandaag, 02:36

Kroonprinses Elisabeth (16) trekt naar het Verenigd Koninkrijk om haar middelbaar af te werken. Ze slaagde voor loodzware proeven om komend schooljaar te beginnen aan het prestigieuze UWC Atlantic College in Wales. Eťn jaar studeren kost er 33.000 euro, maar tegelijkertijd is de school minder elitair dan ze lijkt. De helft van de leerlingen heeft een studiebeurs op zak en allemaal moeten ze minstens 250 uur vrijwilligerswerk doen.
Amerikaans bedrijf ronselt actief nieuwe verkopers in en rond Antwerpen voor niet-erkende cannabisolie
Vandaag, 02:36

In het Antwerpse is sinds een aantal maanden een Amerikaans bedrijf actief dat cannabisolie verkoopt door steeds nieuwe ?brand managers? aan te werven. Behalve dat hun product illegaal is, lijkt de verkoopstrategie verdacht veel op piramideverkoop.
Voedselagentschap schuift schuld vleesschandaal door naar justitie
Vandaag, 02:36

Het FAVV heeft zijn werk gedaan, het was aan het gerecht om Veviba verder op te volgen. Dat is ten minste de versie van de feiten die het FAVV zelf naar voor brengt in zijn rapport. Zo komt justitie steeds nadrukkelijker in het vizier in het vleesschandaal, maar vrijgepleit is het FAVV niet. ?Het feit blijft dat het voedselagentschap zelf geen verdere stappen heeft gezet?, zegt Kamerlid Leen Dierick (CD&V).
Een kruis over het kruisje: het ritueel van een kruisje slaan verdwijnt
Vandaag, 02:36

Om hun kind te beschermen tegen het ontij van de nacht, om duidelijk hun geloof uit te drukken, of omdat het nu eenmaal de traditie was. Daarom gaven ouders hun kinderen een kruisje bij het slapengaan. Maar over dat ritueel kunnen we stilaan een kruis maken. ?De mensen die er groot mee werden, verdwijnen stilaan. En dan vervagen ook de rituelen vanzelf.?


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be