NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

Leemen Huyseke staat te koop
Vandaag, 02:24

Het Leemen Huyseke, een beschermd monument dat bijna 170 jaar oud is, staat opnieuw te koop. Voor 395.000 euro is het van u.
?Domein toegankelijk voor het grote publiek?
Vandaag, 02:24

Na veertien jaar lijkt er eindelijk een definitieve doorbraak in het dossier rond de verkoop van het Hof Ter Laken in Booischot (Heist-op-den-Berg) te zijn. De baron was al die tijd op zoek naar een koper. Uiteindelijk gaat de gemeente het kasteel en omliggende parkdomein zelf aankopen met de hulp van de vzw Kempens Landschap.
?Er zijn grenzen aan in stand houden van een traditie?
Vandaag, 02:24

Koninklijke Fanfare De Eendracht uit Itegem (Heist-op-den-Berg) dreigt zaal Fort al sneller te moeten verlaten dan gedacht. De huurprijs die de nieuwe eigenaar wil vragen, is volgens de vereniging niet haalbaar.
Wapens en geluidsdempers gevonden bij handlanger van Boemerang
Vandaag, 02:24

In het wapensmokkeldossier rond Paul W. (56) uit Poederlee (Lille), alias Den Boemerang, bevestigt de raadkamer in Veurne de aanhouding van een Lierenaar.
Gemeenteraad over toekomst oud gemeentehuis eindigt in verwarring
Vandaag, 02:24

De verkoop van het oude gemeentehuis van Bouwel gaat voorlopig door zoals gepland. Het debat hierover in de gemeenteraad ontaardde gisterenavond in een procedureslag.
Groen op eigen kracht naar de kiezer
Vandaag, 02:24

Groen trekt de stekker uit de samenwerking met Durf! en presenteert zich volgend jaar opnieuw onder eigen naam aan de kiezer.
Groen tekent bezwaar aan tegen project Mellaertsstraat
Vandaag, 02:24

Het is onverantwoord om de open ruimte die er nog is vol te bouwen?, klinkt het bij Groen Borgerhout. Daarom diende de partij een bezwaarschrift in tegen het woonproject in de Mellaertsstraat, waar voordien samentuin De Wasserette gelegen was.
Raadslid Somers trekt naar N-VA
Vandaag, 02:24

Borsbeeks gemeenteraadslid Wendy Somers verruilt CD&V voor N-VA. Tijdens de vorige legislatuur was Somers gedurende drie jaar schepen voor CD&V. Vanaf januari zal ze ook effectief zetelen voor N-VA.
Verhuiscarrousel na fusie stadsdiensten en OCMW
Vandaag, 02:24

Het samensmelten van de stads- en OCMW-diensten brengt een flink aantal verhuisbewegingen van ambtenaren en diensten op gang. Tegen 2025 moet al het personeel in een nieuw gebouw worden gehuisvest, waarschijnlijk aan de Augustijnenlaan ter hoogte van het Hummeltjeshof.
Radio 2-presentatrice offert kerstdagen op voor goed doel
Vandaag, 02:24

Radio 2-presentatrice Natalie Sterckx brengt de feestdagen door in Bangladesh. Met het Benelux Relief ERU-team zorgt ze voor onderdak en distributiegoederen voor de Rohingya-vluchtelingen uit Myanmar.
PVDA klaagt dure rusthuizen aan
Vandaag, 02:24

Bewoners betalen zich blauw aan de rusthuisfactuur van het Zorgbedrijf Antwerpen. Ze betalen soms zelfs meer dan in commerciŽle rusthuizen. Dat zegt OCMW-raadslid Lise Vandecasteele (PVDA). Het Zorgbedrijf ontkent. ?Wij zijn op factuur nog steeds goedkoper?, zegt directeur Johan De Muynck.
CD&V botst met N-VA over fietsveiligheid
Vandaag, 02:24

CD&V-lijsttrekker Kris Peeters verwijt N-VA de raadscommissie over fietsveiligheid in de districten te boycotten. ?Peeters heeft de finesses van de stad te besturen nog niet in de vingers?, reageert schepen Koen Kennis droogjes.
Stad wil evenementen duurzamer maken, maar dat lukt (nog) niet zo goed
Vandaag, 02:24

De stad Antwerpen wil duurzamere evenementen met onder meer minder afval. Maar dat uitvoeren blijkt een moeilijke oefening te zijn. Gent heeft daarin al wat ervaring. Zo zullen plastic bekertjes in 2018 op de Gentse Feesten verboden zijn.
Huurgeschil ontaardt in vechtpartij en aanslepende rechtszaak: ?Ik kan al twee jaar niet in mijn eigen huis?
Vandaag, 02:24

Een aanslepende rechtszaak over een gewelddadig huurgeschil loopt opnieuw vertraging op, omdat er geen Turkse tolk aanwezig was in de rechtbank. Tot grote wanhoop van een van de partijen. ?Ik kan al twee jaar mijn eigen huis niet in. Dit kost mij bakken geld.?
De Lijn, Wegen & Verkeer en Brussels Airport: ?Ellende door sneeuw was onvermijdelijk?
Vandaag, 02:24

Een dag na de eindeloze verkeersellende van maandag, maken de verkeersdiensten de balans op. En wij met hen. Zou er nu echt niks beter kunnen de volgende keer?
Studio Sesam stelt ?superdiverse? kinderverhalen voor: ?Alle kinderen moeten een rolmodel hebben?
Vandaag, 02:24

Studio Sesam stelde dinsdag negen nieuwe, ?superdiverse?, kinderverhalen voor in het Zuiderpershuis. De organisatie wil meer diversiteit brengen in kinderboeken. ?Als je langs de boekenwinkels wandelt, vind je vrijwel niets dat aansluit op de leefwereld van kinderen met een migratieachtergrond?, zegt schrijfster Dalila Hermans.
De nieuwste Star Wars gaat terug naar de essentie: vechten tegen eigen demonen
Vandaag, 02:24

Rian Johnson injecteert humor en nuance in Star Wars: The Last Jedi, het einde van een tijdperk. Het is niet zomaar licht versus donker, maar vooral: vechten tegen de eigen demonen.
Op pad met de strooiwagen: ?Voor het viaduct van Merksem alleen hadden we al zes ton zout nodig?
Vandaag, 02:24

Maandag gold categorie ?algemeen rood? voor de dienst Stadsreiniging. Daarvoor is heel wat zout en mankracht nodig. ?We hadden maandag zes ton zout nodig om het viaduct van Merksem aan te pakken?, zegt woordvoerder Tom Peeters.
Politie vraagt niet naar 101 te bellen om thuisfront in te lichten over vertraging door sneeuw: ?Noodnummer is geen boodschappendienst?
Vandaag, 02:24

Het noodnummer 101 was druk bevraagd maandag, en niet alleen door mensen die in nood waren door de sneeuw. De politie doet een oproep: ?Het noodnummer is uitsluitend voor ≠dringende oproepen.?
Bedrijvenzone naast A12 wordt theatercomplex voor musical?40-45?: ?Perfecte site voor het spektakel?
Vandaag, 02:24

De kogel is door de kerk. De musical 40-45 wordt vanaf volgend najaar opgevoerd op een site in de bedrijvenzone op het Schoonmansveld in Puurs. Net naast de A12 en N16. Studio 100 poot er onder meer een grote tentconstructie neer.


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be