NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen

8K televisie Sharp eindelijk in Europa te koop
Vandaag, 07:24
Op de Nederlandse tv-markt is Sharp al een tijdje afwezig, maar wellicht gaat dat veranderen. Nog deze week. Moet in Europa de Sharps LV-70X500E televisie met 8k-resolutie en een beelddiagonaal van 70 inch verschijnen.


Booking.com via overname in trips en uitjes
Vandaag, 06:48
Booking.com neemt de start-up Amerikaanse FareHarbor over. Het wil naast hotelkamers ook tickets kunnen verkopen voor dagtrips en uitjes.


?De auto wordt de nieuwe slimme luidspreker?
Vandaag, 06:48
Kunstmatige intelligentie en spraaktechnologie komen vooral tot hun recht in de moderne auto. Dat vertelde analist Paul Gray van IHS Markt vrijdag op de IFA Press Conference in Rome.


Online video: zoektocht naar verdienmodellen
Zaterdag, 10:24
De online videoconsumptie ontwikkelt zich in hoog tempo. En is een van de redenen dat online advertentievolumes inmiddels groter zijn dan die van tv. Toch is serieuze business genereren allerminst vanzelfsprekend in deze jonge branche. Rijst de vraag: is er toekomst voor online video in Nederland?


Infographic: de beveiliging van wifi
Zaterdag, 07:24
Europol wil meer bewustwording creëren rondom de gevaren van het gebruik van een openbaar Wifi-netwerk en heeft daarom een infographic samengesteld met adviezen om veilig te internetten via openbare netwerken. Volgens Europol moet je er nooit van uitgaan dat een openbaar wifi-netwerk veilig of beveiligd is. Het wachtwoord van dit netwerk wordt namelijk breed gedeeld.


Oculus financiert Nederlands onderzoek naar virtuele akoestiek
Vrijdag, 15:12
Facebook-dochter Oculus financiert een onderzoek van akoesticus Maarten Hornikx aan de TU Eindhoven. De onderzoeker hoopt met dat onderzoek dichterbij een simulator te komen om blinden te helpen bij het waarnemen van hun omgeving middels geluid.


1,3 miljoen euro voor Openclaims
Vrijdag, 14:00
De Nederlandse startup Openclaims, een repair-as-a-service voor verzekeraars, volmachten en intermediairs, heeft een investering van 1,3 miljoen euro opgehaald.


Is profiling nu verboden onder de AVG?
Vrijdag, 14:00
Dat de komst van de AVG zorgt voor onzekerheid bij veel marketeers en compliance-verantwoordelijken mag duidelijk zijn. De laatste maanden ligt bij bijna alle organisaties op het duiden van de nieuwe richtlijnen en het implementeren van processen om aan de richtlijnen te voldoen.


Zes nieuwe distributiecentra PostNL
Vrijdag, 14:00
PostNL investeert 120 miljoen euro in de bouw van zes nieuwe distributiecentra in Nederland.


Accelerated Mobile Pages: dit zijn de laatste ontwikkelingen
Vrijdag, 12:12
Google zet flink in op het uitbreiden van de mogelijkheden binnen AMP (Accelerated Mobile Pages). Maar er zijn meer trends en ontwikkelingen. Wat moet je in de gaten houden?


QR code en app scoren laag bij herkomstinformatie
Vrijdag, 12:12
De herkomstinformatie van voedingsproducten kan het best op het product of op de plek van aankoop worden gecommuniceerd. Het werken met een QR-code of een app scoort laag bij consumenten. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research gehouden onder consumenten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.


Brancheorganisaties fiberSociety, NLConnect en Vefica gaan samen verder
Vrijdag, 12:12
De brancheorganisaties fiberSociety, NLConnect en Vefica gaan samen verder als één branchevereniging met de naam NLconnect. De nieuwe vereniging verbindt de keten van bedrijven die breedbandnetwerken aanleggen, onderhouden en exploiteren alsmede bedrijven die aan de breedbandketen toeleveren of die diensten leveren over deze digitale infrastructuur.


Sommige ?loot boxes? in strijd met kansspelwet
Vrijdag, 11:36
Vier op de tien loot boxes, oftewel schatkistjes in games, zijn volgens de Wet op de kansspelen verboden. Ook zijn er aanwijzingen dat loot boxes mogelijk verslaving in de hand werken. Tot deze conclusie komt de Kansspelautoriteit op basis van haar 'Onderzoek naar loot boxes | Een buit of een last.'


Moneyou: hoe identificeer je de klant zonder frictie?
Vrijdag, 10:24
Ook banken en verzekeraars omarmen digitalisering maar willen wel veilig en eenvoudig met klanten kunnen blijven communiceren. Hoe zorg je ervoor dat je zeker weet dat de klant is wie hij zegt dat hij is, zonder dat het ten koste gaat van de klantbeleving? Bij Moneyou is dat probleem opgelost met een slim authenticatieplatform.


Microsoft haalt OneNote uit Office
Vrijdag, 10:24
Aantekenprogramma OneNote verdwijnt uit de volgende versie van Office. Het programma was sinds 2015 al gratis verkrijgbaar. Windows-gebruikers moeten het programma voortaan uit de Windows Store halen.


Sovendus open voor Belgisch e-commerce
Vrijdag, 10:24
Sovendus gaat vanaf volgende week ook de Belgische markt bedienen met zijn reclamediensten voor webwinkels.


Accorhotels wil China veroveren met behulp van Ctrip
Vrijdag, 10:24
Accorhotels en Ctrip hebben een intentie-overeenkomst gesloten voor samenwerking op de Chinese markt. De meer dan 300 miljoen geregistreerde gebruikers van Ctrip krijgen toegang tot gepersonaliseerde aanbiedingen van alle merken die onder de hotelgroep vallen.


Meubelverkoper LiL.nl vraagt faillissement aan
Vrijdag, 09:12
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben het faillissement aangevraagd. De aanleiding is een uitzending van Radar op 9 april, waardoor klanten massaal hun bestellingen annuleerden.


Kwart van organisaties meldt datadiefstal bij cloud
Vrijdag, 08:36
Een kwart van de organisaties die gebruikmaken van de publieke cloud heeft te maken gehad met datadiefstal. Dat staat in het McAfee-rapport Navigating a Cloudy Sky: Practical Guidance and the State of Cloud Security.


Nest bewaakt je huis
Vrijdag, 08:00
De nieuwe Nest Cam IQ Outdoor, die vorig jaar al werd aangekondigd, is nu ook in Nederland en België verkrijgbaar. Erg mooi oogt hij niet, maar de camera biedt wel enkele bijzondere functies, waaronder persoonsmeldingen en activiteitsmeldingen. En dat voor nog geen 379 euro.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be