NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

CDO LeasePlan: ?Ik wil lekker doorstomen?
Vandaag, 10:24
Na ervaring bij FedEx en Air France-KLM moet Alsemgeest nu LeasePlan in de juiste vorm krijgen voor de snel veranderende markt. En werkt hij aan een tweeledige opdracht.


SEAL start ICO voor blockchainplatform tegen namaakindustrie
Vandaag, 08:36
De Amsterdamse startup SEAL van broers Bart en Joris Verschoor start zondag een eigen muntuitgave, beter bekend als een ICO. Het bedrijf wil 33 miljoen euro ophalen voor een blockchainplatform waarmee de authenticiteit van bepaalde producten kunnen worden gewaarborgd.


Infographic: innovatie in de autobranche
Vandaag, 08:00
Zelfrijdende auto's, connected cars, deelauto's, slimme verkeerslichten, de autobranche is al enige tijd enorm in beweging. Krijgen we inderdaad nog de iCar van Apple onder ogen, of zijn het toch de grote autofabrikanten die ons echte vernieuwingen gaan brengen? 'Connected' wordt in elk geval de standaard in 2020, belooft deze infographic over de toekomst van het voertuig.


Investeerder koopt meerderheid in Kamera Express
Gisteren, 17:36
Investeerder Vendis Capital heeft de meerderheid van de aandelen in Kamera Express verworven.


Godfried Bogaerts (BeterDichtbij): ?De zorg slimmer organiseren?
Gisteren, 17:00
Veranderingen binnen de zorg gaan langzaam. Artsen hebben het druk en zitten over het algemeen niet te wachten op zaken die in eerste instantie veel tijd lijken te gaan kosten. Toch heeft Godfried Bogaerts van BeterDichtbij een aantal zorgpartijen bereid gevonden gebruik te maken van zijn dienst. BeterDichtbij biedt patiŽnten de mogelijkheid om hun arts een bericht te sturen. De zorginstelling kan die vervolgens middels een schriftelijk bericht afhandelen. Het klinkt eenvoudig, maar heeft toch de nodige voeten in de aarde, zo vertelt hij aan Top Names.


Optiekverkoper polette werkt aan onbemande showrooms
Gisteren, 15:48
Optiekverkoper polette, ooit een pure player, wil het aantal fysieke showrooms in Europa fors uitbreiden. Nederland is tot nu toe het enige land waar het bedrijf showrooms heeft, in Amsterdam en Utrecht.


Newzoo: Nintendo kan miljarden extra verdienen
Gisteren, 13:24
Nintendo is met een omzet van 9,2 miljard dollar eindelijk teruggekeerd in de top 10 van gamingbedrijven. Dat concludeert het Nederlandse marktonderzoekbureau Newzoo. Newzoo schat dat de potentie nog wel beter benut kan worden en nog eens 2,5 miljard dollar extra zou kunnen halen uit abonnementen, in-game verkopen en mobiele games.


P&G: Nog minder mediabureaus en strenger op online
Gisteren, 12:12
P&G gaat komende jaren nog eens vierhonderd miljoen dollar extra besparen op marketinguitgaven bovenop de 750 miljoen die het afgelopen twee jaar realiseerde. Het aantal mediabureaus waarmee wordt gewerkt wordt met eenderde teruggebracht en de eisen aan online partners worden strenger.


Dit zijn de dominante sales- en marketingtrends in 2018
Gisteren, 12:12
Wat je klanten willen, wat ze denken en hoe die klanten met elkaar omgaan, verandert voortdurend. We zien de opkomst en ondergang van sociale-mediaplatformen, plotseling opduikende trends en overkoepelende veranderingen in klantvoorkeuren. Bewegingen die de online marketingwereld dwingen om te evolueren.


General Atlantic koopt kwart venturetak ProSiebenSat.1
Gisteren, 11:36
Investeerder General Atlantic koopt 25,1 procent van Nucom Group, de venturetak van het Europese mediabedrijf ProSiebenSat.1, tegen een waardering van 1,8 miljard euro.


Hotelgift en Flightgiftcard: cadeaubonnen met eigen boekingssysteem
Gisteren, 11:36
Een geschenkbon waarmee je bij 110.000 hotels wereldwijd een overnachting kunt boeken of bij 300 airlines een vliegticket. Hotelgift en Flightgiftcard zijn initiatieven van onderneemster Loes Daniels. ?Aan low-cost carriers valt niet zoveel te verdienen.?


AVG compliance: er ligt privacygevoelige data op straat, wat nu? (17/20)
Gisteren, 10:24
Heeft u al een datalek gehad? Sinds januari 2016 is het verplicht datalekken te melden, als het een relatief groot datalek was. Dit gaat onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de nieuwe Europese privacywet niet veranderen. Nieuw is wel dat u ook intern moet documenteren welke datalekken er zijn geweest, ook als het gaat om kleine kwesties.


?Cybercrime kost wereldeconomie bijna 500 miljard euro?
Gisteren, 10:24
Cybercriminaliteit leidt volgens een nieuw onderzoek tot 600 miljard dollar schade, oftewel 0,8 procent van wereldwijde BNP. Dit is aanzienlijk meer dan de 445 miljard dollar die naar voren kwam uit een vergelijkbaar onderzoek uit 2014 van McAfee en het Center for Strategic and International Studies (CSIS).


Google lanceert Auto Ads
Gisteren, 09:48
Google laat voortaan kunstmatige intelligentie los op zijn AdSense advertentieproduct. Het bedrijf claimt dat Auto Ads een veel hogere respons opleveren dan reguliere AdSense advertenties. Bij Auto Ads wordt de context van de pagina waarop wordt geadverteerd geanalyseerd. Dat gebeurt nu ook al, maar de nieuwe methode is slimmer. Volgens Google resulteert Auto Ads in […]


NY Times voorspelt emoties lezers op nieuwsverhalen
Gisteren, 08:36
De Amerikaanse krant NY Times heeft kunstmatige intelligentie ontworpen waarmee het de emotionele reacties van zijn lezers en kijkers kan voorspellen op alle items die in de krant verschijnen. Die product, Project Feels, wordt gebruikt voor de productie van reclamecampagnes van grote merken.


Takeaway neemt Oost Europese branchegenoten over
Gisteren, 08:36
Maaltijdbezorger Takeaway neemt twee Oost Europese branchegenoten over, het Bulgaarse BGmenu en het Roemeense Oliviera.


Voorkom paniek bij volgende IT-mediahype
Gisteren, 08:00
Nu het stof over de DDoS-aanvallen is neergedaald, mogen we niet overgaan tot de orde van de dag. Rustig afwachten tot een volgende IT-mediahype over cyber security is geen optie. Laten we iets leren van de ophef. Wat de afgelopen weken wederom duidelijk werd, is de grote kloof tussen IT-gebruik en IT-kennis. Daarbij kennen we geen balans tussen vertrouwen en angst. Allerlei wildwestverhalen over spuwende geldautomaten veroorzaakt door DDoS-aanvallen op een bank zorgen voor angst en paniek. Zonde van de energie.


Gartner: Verkoop smartphones daalt voor het eerst
Gisteren, 06:48
In het vierde kwartaal van 2017 werden 408 miljoen smartphones verkocht wereldwijd. Dat is 5,6 procent minder dan een jaar geleden. Dat is een primeur volgens onderzoeker Gartner. Niet eerder zag het een dŠling in de verkoop van het aantal smartphones.


Rovio maakt smak na winstwaarschuwing
Gisteren, 06:48
Het aandeel Rovio Entertainment, het bedrijf achter het gamesucces Angry Birds, moest gisteren aan de beurs van Helsinki 45 procent inleveren na een winstwaarschuwing.


Minder dan kwart van Nederlanders heeft downloadt illegaal
Donderdag, 18:42
Minder dan een kwart van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar illegale videocontent of muziek gratis gedownload. In 2013 deed 41 procent dat nog regelmatig. Dat blijkt uit gegevens van marktonderzoeksbureau Telecompaper.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be