NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

Cryptobedrijf Dirk Scheringa haalt met ICO 10,2 miljoen dollar op
Vandaag, 20:49
HeadStart, het bedrijf met als boegbeeld oud-bankier Dirk Scheringa, heeft tijdens een Initial Coin Offering in het weekend 10,2 miljoen dollar opgehaald.


Travix stelt Taco Morelisse aan als COO
Vandaag, 18:00
Travix wil internationaal groeien en heeft daarom Taco Morelisse benoemd tot Chief Operating Officer (COO). Dit is een nieuwe functie binnen Travix, het moederbedrijf van onder andere CheapTickets, BudgetAir en Vliegwinkel.


Bloomon opent popupwinkels in Hudson?s Bay
Vandaag, 17:24
Online bloemenwinkel bloomon lanceert popupwinklels in de warenhuizen van Hudson's Bay in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. De twee merken slaan de handen ineen om de 'inspirerende lifestyle beleving' te versterken.


Ontwikkelaars gaan jouw probleem niet oplossen: zo maak je digitale innovatie inzichtelijk
Vandaag, 17:24
Zes jaar geleden schreef ondernemer, investeerder en software engineer Marc Andreessen het beroemde 'Why software is eating the world'. Hij stelt dat elk bedrijf een softwarebedrijf zou moeten worden om in deze digitale tijd te kunnen overleven. De laatste zes jaar hebben hem zeker niet tegengesproken. Er zijn maar weinig bedrijven die ?digitalisatie? niet als strategisch thema op de agenda hebben staan voor de komende jaren. Tegelijkertijd worstelen veel bedrijven met het vinden van hun richting. Het is inmiddels duidelijk dat de impact van ?digital? veel verder gaat dan het ontwikkelen van software of het inzetten van digitale kanalen.


Europese investeerders lopen warm voor blockchain
Vandaag, 14:30
Venturecapitalistbedrijven beginnen hun interesse voor blockchain om te zetten in klinkende munt. In het jaar 2017 ging voor 160 miljoen euro naar start-ups die zich bezighouden met deze nieuwe digitale infrastructuur.


Forse stijging HTTPS door Let?s Encrypt
Vandaag, 13:43
De gratis verkrijgbare certificaten van Let's Encrypt hebben voor een stijging van het HTTPS verkeer gezorgd, zo blijkt uit cijfers van het consortium.


Voice commerce staat nog in de kinderschoenen
Vandaag, 13:42
Amazon heeft op Cyber Monday heel wat slimme luidsprekers van het type Echo Dot verkocht, zo meldde het bedrijf vorige week trots, maar over de meegeleverde diensten horen we weinig.


Belgen ontdekken beveiligingslek in Android
Vandaag, 13:37
Alweer is een kwetsbaarheid in Android aangetroffen en dit keer is die ontdekt door het Belgische bedrijf GuardSquare. Google heeft de fout al in november gerepareerd.


FRMWRK bouwt bewustwordingscampagne eenzame ouderen
Vandaag, 13:33
Het Rotterdamse internetbureau FRMWRK bouwde, met het oog op de kerstperiode, afgelopen weekend tijdens een hackathon een bewustwordingscampagne rondom eenzame ouderen.


5 redenen om te starten met verkopen op Bol.com
Vandaag, 13:32
Veel bedrijven twijfelen of ze wel of niet willen verkopen op†Bol.com? Twijfel jij ook? Lees dan dit artikel eens en wellicht verandert je mening. 5 redenen om te starten met verkopen op†Bol.com.


19 veel voorkomende SEO-fouten (infographic)
Vandaag, 11:54
Om als bedrijf hoog in de organische resultaten te komen, is zoekmachine-optimalisatie onmisbaar. Opvallend is dat ondanks dat optimalisatie al vele jaren succesvol uitgevoerd wordt,†digital marketing bureau Team Nijhuis†elke keer dezelfde fouten blijft tegenkomen. Onnodige fouten, die anno 2018 niet meer gemaakt mogen worden. In de infographic zie je deze 19 veelvoorkomende fouten overzichtelijk weergegeven. Ga er nu mee aan de slag, dan start je 2018 een stuk hoger in de zoekmachine.†


Boukje Taphoorn (Google) wordt nieuwe CMO van bol
Vandaag, 11:18
Boukje Taphoorn is de nieuwe directeur marketing (CMO) van bol.com. Zij neemt de directiefunctie marketing over van Margaret Versteden die onlangs van directierol is gewisseld en nu directeur Winkels (CCO) bij bol.com is.


Hoe krijg je ethiek in je chatbot?
Vandaag, 10:42
Inmiddels zijn er tienduizenden chatbots te vinden. In veel markten is de techniek al omarmt, en niet zonder reden. Chatbots bieden 24/7 klantenservice en antwoorden supersnel op vragen. Met name Millennials, van nature zeer ongeduldig als het om brand engagement gaat, hebben zeer hoge verwachtingen. Ruim 22% verwacht binnen 10 minuten een reactie wanneer zij via social media contact opnemen met een bedrijf. Zeker 52% van deze gebruikers laat het online winkelmandje achter wanneer er niet snel een antwoord gevonden kan worden.


Bulgarije 3,3 miljard dollar rijker door in beslag genomen bitcoins
Vandaag, 10:42
Bulgarije is op papier 3,3 miljard dollar rijker dankzij in beslag genomen bitcoins. Dat heeft nieuwssite CoinDesk berekend.


Fraude met internetbankieren in BelgiŽ flink toegenomen
Vandaag, 10:06
Fraude met internetbankieren in BelgiŽ is flink toegenomen, zegt Febelfin, de federatie van Belgische banken. Het aantal gevallen van fraude is vijf keer zo hoog als in heel 2016.


?Pakketje thuis ontvangen wordt premiumdienst?
Vandaag, 08:54
Zelf je gratis verzonden pakketje van een webwinkel thuis ontvangen, kan binnen afzienbare tijd wel eens een ?dure?, zeldzaamheid worden. Dat zegt althans een trendonderzoek door ECC KŲln.


?Pakketpost lokmiddel om tabaksklanten te werven?
Vandaag, 08:18
De Stichting Rookpreventie Jeugd vraagt aandacht voor tabaksspeciaalzaken die ook als pakketpunt fungeren. Bij alle verkooppunten, zoals supermarkten en tankstations, moeten in de toekomst rookwaren uit het zicht zijn, de zogenoemde displayban. De maatregel moet jongeren beschermen tegen de verleiding om te gaan roken, maar is ook belangrijk voor mensen die al met roken zijn gestopt of willen stoppen. De uitzondering op de regel zijn de tabaksspeciaalzaken omdat het daar niet doenlijk werd geacht de tabakswaren af te dekken.


Beeldscherm tijdens het plassen
Vandaag, 08:18
Het eindeloos vooruitstaren tijdens het plassen in urinoirs is verleden tijd. De Nederlandse startup Mr. Friendly ontwikkelt namelijk urinoirs met een beeldscherm.


Europese webwinkels niet goed op de hoogte van regels
Vandaag, 07:42
Het groeiend aantal webwinkelbedrijven dat over de grens handelt, stuit daar op Europeanen die steeds beter op de hoogte zijn van hun rechten. Opvallend: de retailers zelf hebben er juist iets minder weet van dan een paar jaar geleden het geval was.


Redhotminute fuseert met Colours, Mangrove
Vandaag, 07:06
De internetbureaus Colours, Mangrove en Redhotminute fuseren en vormen samen een nieuwe organisatie met een omzet van tegen de 25 miljoen euro.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be