2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Vertaal

Tijdelijk!
- Gratis Android tablet!tip

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- NHA: meer dan 200 cursussen!
- Cursuswinkel Antwerpen
- Kortingscode voor Belgi√ę
- Alles over vochtbestrijding en opstijgend vocht

Frans-Belgische biedstrijd neemt ongekende proporties aan
Vandaag, 11:04
10:24 Loxam overtroeft het bod van TVH op het Britse Lavendon voor de vierde keer. 'We bekijken onze opties', luidt de reactie van het West-Vlaamse TVH.


De robots komen niet zo snel
Vandaag, 10:24
09:51 De robots komen, daar is iedereen het over eens. De vraag is alleen: wanneer? Een nieuwe uitgebreide studie ontkracht enkele doembeelden.


D'ieteren: 'Nog 270.000 sjoemelauto's te gaan'
Vandaag, 10:24
10:00 Amper 50.000 dieselauto's die uitgerust waren met sjoemelsoftware zijn intussen in orde gebracht. Dat meldt D'Ieteren, de invoerder van Volkswagen in ons land.


Chipmachines van 100 miljoen verkopen als zoete broodjes
Vandaag, 09:48
09:19 Het Nederlanedse technologiebedrijf ASML heeft al voor 2 miljard euro orders op zak voor zijn nieuwe EUV-technologie, dť toekomst in de chipindustrie en de motor achter nog kleinere en krachtigere chi...


Groen-parlementslid naar vrederechter over Eurostadion
Vandaag, 09:12
08:38 Het Brusselse parlementslid Arnaud Verstraete (Groen) heeft de Brusselse minister van FinanciŽn, Guy Vanhengel (Open VLD), voor de vrederechter gedaagd. Hij wil dat alle overeenkomsten en contracten i...


Woensdag in Davos
Vandaag, 09:12
08:26 Dag drie op het Wereld Economisch Forum. Joe Biden geeft een afscheidspeech. De toekomst van de EU wordt besproken. En de Belgische regering houdt een investeringsevent.


Huurder spendeert helft inkomen aan wonen
Vandaag, 08:36
08:09 Huurders en alleenstaanden betalen relatief gezien het meest voor hun huisvesting. Dat blijkt uit een groot onderzoek over 'De Vlaming en zijn woning' dat de VRT liet uitvoeren.


Hoe flexibel is uw fonds?
Vandaag, 08:36
08:07 Meer dan een derde van het bedrag dat Belgen in fondsen hebben geÔnvesteerd, zit vandaag in gemengde fondsen. Daarmee is die categorie, die zowel in aandelen als obligaties investeert, het grootste se...


Rechter houdt opnieuw uitwijzing asielzoekers tegen
Vandaag, 08:00
07:39 BelgiŽ mag drie jonge en alleenstaande Afghaanse mannen onder geen beding terugsturen naar Bulgarije.


Japanse beurs knoopt weer aan met winst
Vandaag, 07:25
07:13 Na twee verliessessies, is de Nikkei bijna een half procent hoger geŽindigd, geholpen door een zwakkere yen. Gisterenavond sloten zowel Wall Street als de meeste Europese beurzen lager.


Topchef Luc Bellings sluit sterrenrestaurant
Vandaag, 07:25
07:19 'De piekdagen kwam ik niet meer door zonder pijnstillers.' Het is de negende Belgische chef in amper drie jaar tijd die zijn Michelin-sterren opgeeft om een nieuwe, kleinere zaak te starten.


Schandaal in WalloniŽ deint uit
Vandaag, 06:48
06:28 WalloniŽ staat op stelten over een groot schandaal rond tientallen politici die duizenden euro?s opstreken in nepadviesraden bij de Waalse intercommunale Publifin.


Diamantspeurder zelf voor strafrechter
Vandaag, 01:24
01:01 De Antwerpse politiespeurder die de grote fraudes in de diamantsector blootlegde, belandt zelf op de beklaagdenbank. Hij wordt vervolgd voor schriftvervalsing en witwassen, vernam De Tijd.


Michel staat voor nieuwe benoemingspuzzel
Vandaag, 01:24
01:02 Na de benoemingssoap rond de aanwijzing van Sophie Dutordoir als CEO van de NMBS staat premier Charles Michel opnieuw voor een moeilijke benoemingsronde. Deze keer bij de Nationale Bank.


Gerecht valt binnen bij NMBS-dochter
Vandaag, 01:24
01:05 Speurders van de federale gerechtelijke politie zijn vorige maand binnengevallen bij de NMBS-vastgoeddochter Eurostation. De huiszoeking past in een onderzoek naar fraude, omkoping en corruptie.


Amerikaanse bedrijven lanceren ultimatum over vennootschapsbelasting
Gisteren, 23:24
23:18 Er moet voor de zomer een beslissing vallen over het verlagen van de vennootschapsbelasting, vinden de Amerikaanse bedrijven in BelgiŽ.


May doet pond opveren
Gisteren, 21:00
20:27 Het Britse pond steeg fors na de belofte van de Britse premier Theresa May om de brexit-deal voor te leggen aan het parlement. Beleggers hopen dat de scherpe kantjes zo afgevijld kunnen worden.


Stormloop op nieuwe Belgische staatsobligaties
Gisteren, 20:24
20:01 De uitgifte van tienjarige Belgische staatsobligaties is dinsdag erg positief onthaald. De schatkist leende een recordbedrag van 6 miljard euro tegen een rente van 0,81 procent.


AB InBev-honger Colombianen onstilbaar
Gisteren, 20:24
20:17 De brouwersfamilie Santo Domingo sloeg de laatste weken voor bijna een half miljard euro aandelen van de bierreus in.


Wouter De Geest: 'Geen Oosterweel betekent afbouw van de haven'
Gisteren, 20:24
20:09 Werkgevers in en rond de haven van Antwerpen slaan alarm over de berichten dat de Oosterweel-verbinding nog meer vertraging zou oplopen. 'Nog een paar jaar zo doorgaan, en we gaan failliet.'
Combell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2017 - 2link.be