2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen


Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Binnenland - Laatste nieuws

2News.be / Binnenland

KI Gent houdt verdachte Pierre Serry in de cel
Gisteren, 21:12 Skynet Belgie
(Belga) In de zaak van de kasteelmoord blijft Pierre Serry, die wordt verdacht als tussenpersoon bij het beramen van de moord op kasteelheer Stijn Saelens, in de cel. Dat heeft de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling dinsdag beslist.


Michael Rogers zegeviert in langste etappe
Gisteren, 21:12 Skynet Belgie
(Belga) De AustraliŽr Michael Rogers (Tinkoff-Saxo) heeft dinsdag de zestiende etappe in de Ronde van Frankrijk op zijn naam geschreven.


Woensdag koninginnenrit in de PyreneeŽn
Gisteren, 21:12 Skynet Belgie
(Belga) De 101e Tour de France komt woensdag in een beslissende fase met de koninginnerit in de PyreneeŽn. De 17e etappe brengt het peloton over 124,5 kilometer van Saint-Gaudens naar Saint-Lary. De finish wordt getrokken op de top van de Pla d'Adet, een col buiten categorie.


MR wil sociaal-economisch programma "gedragen door coherente meerderheid"
Gisteren, 17:18 Skynet Belgie
(Belga) MR wil op het federale niveau een sociaal-economisch programma dat gedragen wordt door een geloofwaardige en coherente meerderheid. Dat verklaarde uittredend vicepremier Didier Reynders dinsdag bij zijn aankomst op het partijbestuur.


Het wordt druk op de wegen dit weekend
Gisteren, 17:18 Skynet Belgie
(Belga) Ook tijdens het weekend van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juli zullen reizigers die met de auto op vakantie vertrekken weer rekening moet houden met drukte op de Belgische en Europese wegen. Dat blijkt dinsdag uit de verkeersprognoses van de mobiliteitsorganisaties Touring en VAB.


Vlaams regeerakkoord is rond, N-VA, CD&V en Open Vld nu samen federaal
Gisteren, 17:18 Skynet Belgie
(Belga) Met een Vlaams regeerakkoord op zak willen N-VA, CD&V en Open Vld zich nu ook op het federale niveau "samen aandienen". Dat hebben de drie partijvoorzitters dinsdag bevestigd. Woensdag volgt meer uitleg over de inhoud van het Vlaamse akkoord.


CD&V sleept ministerschap Onderwijs ťn Welzijn in de wacht
(Belga) CD&V mag in de volgende Vlaamse regering zowel de minister van Onderwijs als die van Welzijn leveren. Dat vernam Belga bij verschillende bronnen. Hoewel de christendemocraten Open Vld in de regering moeten dulden, krijgen ze dus wel zicht op twee zware ministerposten. De verplichte Brusselaar in de Vlaamse regering zou van Open Vld komen.


Regering Franse gemeenschap legt de eed af
Gisteren, 13:30 Skynet Belgie
(Belga) Na de regering van het Waals gewest heeft nu ook de regering van de Franse gemeenschap de eed afgelegd. Dat gebeurde in de gebouwen van het Brussels parlement.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2014 - 2link.be