2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen


Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Binnenland - Laatste nieuws

2News.be / Binnenland

Elia-werknemer geŽlektrocuteerd aan hoogspanningspost in Beerse
Vandaag, 15:57 Skynet Belgie
(Belga) In Beerse, in de Antwerpse Kempen, is gisteren een 37-jarige werknemer van hoogspanningsnetbeheerder Elia om het leven gekomen door elektrocutie. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad vandaag en wordt bevestigd door Elia. De omstandigheden van het tragische ongeval zijn nog erg onduidelijk, de arbeidsinspectie is een onderzoek gestart.


Gent vindt geen juridische grond om contract met G4S te verbreken
Vandaag, 15:57 Skynet Belgie
(Belga) De stad Gent vindt geen juridische grond om het bestaande contract met bewakingsfirma G4S te verbreken of het bedrijf uit te sluiten van mededinging voor overheidsopdrachten. Dat zegt burgemeester DaniŽl Termont (sp.a), nadat actiegroepen en burgers dat vroegen omwille van (vermoedelijke) activiteiten van het bedrijf in de door IsraŽl bezette Palestijnse gebieden.


Toni Coppers wint Hercule Poirotprijs 2014
Vandaag, 15:57 Skynet Belgie
(Belga) Op de eerste dag van de Antwerpse Boekenbeurs heeft Toni Coppers vandaag de Knack Hercule Poirotprijs - een prijs voor de beste Vlaamse misdaadroman van het jaar - gewonnen met zijn politieroman "Dood water". Naast de eer hangt aan de onderscheiding traditioneel ook een geldprijs van 5.000 euro en een Mont Blanc-pen vast. De publieksprijs gaat dan weer naar Jo Claes voor "De Mythe van Methusalem".


Parket wil zakenman Tony Gram vervolgen voor miljoenenfraude
Vandaag, 15:57 Skynet Belgie
(Belga) Het Antwerpse parket wil de bekende zakenman Tony Gram (72) vervolgen voor grootschalige fraude bij een bouw- en renovatieproject in Elsene, waar Think Media ooit gevestigd was. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. Gram zou met zijn van Think Media overgenomen vastgoedbedrijf DB Invest en een bouwbedrijf van hem uit Deurne 2 miljoen euro te veel hebben gefactureerd en aan belastingen hebben ontdoken om de boekhouding van zijn bedrijven op te smukken. Het parket was vanochtend niet bereikbaar voor commentaar.


Groen verwijt Michel gebrek aan eerlijkheid over belastingverlaging
Vandaag, 15:57 Skynet Belgie
(Belga) "Premier Michel moet eerlijk zijn. Dat is het minimum." Zo reageert oppositiepartij Groen op het nieuws dat de federale regering in 2015 geen 900 miljoen, maar slechts 450 miljoen euro uittrekt voor het optrekken van het beroepskostenforfait voor werknemers en ambtenaren. Dat heeft tot gevolg dat de operatie wellicht maar 125 euro per werknemer oplevert, in plaats van 250 euro.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2014 - 2link.be