2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen


Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Binnenland - Laatste nieuws

2News.be / Binnenland

Luchthavens maken zich op voor drukke uittocht
Gisteren, 18:36 Skynet Belgie
(Belga) Brussels Airport en de luchthaven van Brussel Zuid Charleroi maken zich op voor een drukke uittocht bij het begin van de herfstvakantie. Op Brussels Airport zijn er komende vrijdag meer dan 39.000 vertrekkende passagiers, meteen de drukste dag van de maand op Zaventem. Op de luchthaven van Brussels South Charleroi worden dagelijks meer dan 20.000 passagiers verwacht, met een piek tijdens het eerste weekend van de vakantie.


NMBS en Infrabel waarschuwen FOD Mobiliteit voor besparingen
Gisteren, 18:36 Skynet Belgie
(Belga) De financiŽle directeurs van de NMBS en Infrabel hebben de directie van de FOD Mobiliteit ervoor gewaarschuwd dat de structurele besparingen die de federale regering van het spoorbedrijf vraagt, hen dwingt "de fundamenten van hun strategie" te herzien. Dat heeft Waals minister van Openbare Werken Maxime Prťvot (cdH) vandaag verklaard.


BelgiŽ organiseert voor het eerst volkstelling via administratieve databanken
Gisteren, 18:36 Skynet Belgie
(Belga) BelgiŽ telde op 1 januari 2011 11.000.638 inwoners, gemiddeld 40,8 jaar oud en voor 50,90 procent vrouwen. Dat blijkt uit de Census 2011, de eerste volkstelling via administratieve databanken.


BelgiŽ maakt donderdag ontwerpbegroting aan Europa over
Gisteren, 18:36 Skynet Belgie
(Belga) De regering-Michel zal wellicht morgen haar ontwerpbegroting aan de Europese Commissie overmaken. De nieuwe Europese regels (de zogenaamde two-pack) voorzien dat de lidstaten voor 15 oktober de begroting voor het jaar nadien moeten doorspelen. De ploeg-Michel diende toen slechts een voorlopige versie in en kondigde voor vandaag de definitieve versie aan.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2014 - 2link.be