2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen


Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Binnenland - Laatste nieuws

2News.be / Binnenland

Weyts: "uitspraak onderzoeken, best billijke spreiding"
Vandaag, 00:07 Skynet Belgie
(Belga) Vlaams minister voor de Vlaamse Rand Ben Weyts reageert voorlopig niet ten gronde op de uitspraak van een Brusselse rechter over de vliegroutes boven Brussel. "We zullen de uitspraak en de gevolgen ervan bekijken", aldus de N-VA'er. Door de uitspraak zullen er minstens tijdelijk weer meer vliegtuigen boven de Brusselse ring en de Vlaamse rand vliegen.


"Wijven" opent cultuurfestival Theater Aan Zee
Gisteren, 20:13 Skynet Belgie
(Belga) In Oostende is vandaag de achttiende editie van het jaarlijkse kunstenfestival Theater Aan Zee (TAZ) van start gegaan. De openingsvoorstelling "Wijven" is een productie van de Gentse theatergroep Ontroerend Goed. Het festival vindt de komende tien dagen plaats op meer dan 50 locaties doorheen de stad.


Onderzoek naar erkenning noodweer einde juli als natuurramp loopt
Gisteren, 20:13 Skynet Belgie
(Belga) "De onweders die eind juli 2014 het land hebben getroffen, worden door de gewesten onderzocht met het oog op een eventuele erkenning als 'algemene ramp'." Die mededeling staat vandaag te lezen op de website van de FOD Binnenlandse Zaken.


verdachte van steekpartij op de Markt komt niet vrij
Gisteren, 20:13 Skynet Belgie
(Belga) De 21-jarige Steven V.G., die verdacht wordt in de zaak van de dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge eind mei, komt niet vrij onder voorwaarden. Dat heeft de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling donderdagnamiddag beslist.


Dader van dubbele doodslag in Gerpinnes blijft aangehouden
Gisteren, 20:13 Skynet Belgie
(Belga) De vijftiger die zaterdag in Gerpinnes, in de provincie Henegouwen, zijn zoon en diens partner om het leven bracht, blijft aangehouden. Dat heeft de raadkamer van Charleroi donderdag beslist. Yilmaz C. wordt verdacht van dubbele doodslag. Een handelsdispuut zou aan de basis liggen van het drama.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2014 - 2link.be