NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen

Zelfrijdende auto van Uber rijdt voetganger dood
Gisteren, 18:48 NOS nieuws

Een zelfrijdende auto van taxibedrijf Uber heeft in de Amerikaanse stad Tempe (Arizona) een voetganger doodgereden. Het slachtoffer is een vrouw die de straat overstak, naast het zebrapad. Ze overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.


De Uber-auto reed op de automatische piloot, maar er zat wel iemand achter het stuur. Voor zover bekend is dit de eerste keer dat een zelfrijdende auto een voetganger heeft doodgereden. In 2016 kwam wel de bestuurder van een zelfrijdende Tesla bij een ongeluk om het leven.


Uber experimenteert met zelfrijdende auto's in Pittsburgh, San Francisco, Toronto en de regio Phoenix, waar ook Tempe onder valt. Al die experimenten zijn na het dodelijke ongeluk in Tempe opgeschort. Uber heeft zijn medeleven betuigd aan de familie van het slachtoffer en zegt volledig mee te werken aan het onderzoek naar het ongeluk.

Dan toch geen overname: Lierse-spelers gaan in staking

De spelers van Lierse kregen ondanks veelbelovende berichten voor het weekend opnieuw te horen dat er nog geen doorbraak is wat betreft een overname. Een deel van de spelers besliste daarom vanochtend om te staken en vandaag niet te trainen.

Explosief dossier toont gelijk van voedselagentschap FAVV
Zondag, 21:12 De Tijd
20:42 Het voedselagentschap FAVV heeft het gerecht meteen ingelicht van de fraude door het vleesbedrijf Veviba, na een controle in Kosovo. Dat blijkt uit een rapport van het FAVV dat De Tijd kon inzien. Het...


EU wil uitleg van Amerikanen over misbruik gegevens Facebook
Gisteren, 08:36 NOS nieuws

De Europese Unie vraagt de Amerikanen om opheldering over het mogelijke misbruik van persoonlijke gegevens van 50 miljoen voornamelijk Amerikaanse Facebookgebruikers. Eurocommissaris Vera JourovŠ reist vandaag naar Washington om in gesprek te gaan met Facebook en de Amerikaanse overheid.

Zaterdag werd bekend dat miljoenen persoonsgegevens van Facebookgebruikers op geraffineerde wijze zijn verzameld door het bedrijf Cambridge Analytica. De gegevens werden gebruikt om mensen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 persoonlijk te benaderen met politieke boodschappen en in te spelen op hun angsten en verlangens.

Onaanvaardbaar

De Europese Unie vindt het misbruik onaanvaardbaar. "Vreselijk als het wordt bevestigd. Dit willen we niet in de EU", zei JourovŠ. Ze gaat met de Amerikaanse minister Ross van Economische Zaken in gesprek over het privacyshield, een overeenkomst over de bescherming van Europese persoonsgegevens die in de Verenigde Staten worden verwerkt.

Voorzitter van het Europees Parlement Antonio Tajani spreekt van een onacceptabele inbreuk op de privacyrechten van burgers. Hij wil digitale platforms ter verantwoording roepen en stelt een onderzoek in om erachter te komen of er nog meer persoonsgegevens zijn misbruikt.

Brexit-bemoeienis

Cambridge Analytica heeft een vestiging in Londen en kwam al eerder in opspraak vanwege het verzamelen van Facebookdata bij het Britse referendum over het verlaten van de Europese Unie. De Britse premier May is bezorgd. "De beschuldigingen zijn erg verontrustend. Mensen moeten er zeker van zijn dat privťgegevens worden beschermd".

De Britse autoriteiten onderzoeken de zaak. May verwacht daarbij volledige medewerking van Facebook, Cambridge Analytica en alle andere betrokkenen.
Actrice Sex and the City wil gouverneur New York worden
Gisteren, 20:36 NOS nieuws

Cynthia Nixon, beter bekend als advocaat 'Miranda' uit de hitserie Sex and the City, wil gouverneur worden van de staat New York. In een campagnefilmpje op Twitter daagt zij de zittende gouverneur Andrew Cuomo uit voor de voorverkiezing van de Democratische partij in september.

Naast Sex and the City, een serie over een groep vriendinnen in New York, speelde Nixon in verschillende films en toneelstukken. Zij won een Emmy Award voor haar rol in Sex and the City. Kort daarna maakte zij bekend dat zij een lesbische relatie heeft.

Tegen ongelijkheid

De 51-jarige Nixon is opgegroeid in New York. "Ik kreeg kansen die ik tegenwoordig niet meer zie voor kinderen in New York", zegt ze in haar campagnevideo. Nixon zegt iets te willen doen aan de toenemende ongelijkheid in de staat. "Wij willen dat de overheid weer functioneert."

Hoewel Nixon bekend is bij een breed publiek en steun geniet van de Democratische burgemeester van New York, Bill de Blasio, is het onzeker of zij enige kans maakt op de belangrijke politieke functie. Tegenstander Cuomo is een zwaargewicht van de Democratische partij. In een peiling van Siena College kreeg hij 66 procent van de stemmen, tegen 19 procent voor Nixon.
Ruim 14.000 mannen staan dna af in zaak Nicky Verstappen
Gisteren, 12:12 NOS nieuws

Ruim 14.000 mannen hebben dna afgestaan in de zaak van Nicky Verstappen. Gisteren was de laatste dag van het grootste verwantschapsonderzoek in Nederland ooit.

In totaal werden er 21.500 mannen opgeroepen. Het ging in eerste instantie om mannen die in de omgeving van Heerlen, Landgraaf en Brunssum wonen. Eind vorige maand kregen ook mannen een uitnodiging die ten tijde van moord in de buurt woonden, maar inmiddels zijn verhuisd.

Volgens de politie hebben zich ook mannen gemeld die geen uitnodiging hadden gekregen. Hoe groot deze groep is, is nog niet bekend.

Politie tevreden

Projectleider Hans Ramaekers zegt dat de politie tevreden is over het verloop van het onderzoek en de opkomst. "Uiteraard is bij een opkomst van 100 procent de kans op succes het grootst. Maar ook met deze opkomst kan het zo zijn dat we van alle familielijnen voldoende DNA-profielen hebben om goed onderzoek te doen."

Nicky Verstappen verdween in 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssumerheide. Een dag later werd zijn lichaam gevonden. De zaak is nooit opgelost.

De afgenomen monsters worden nu naar het NFI gestuurd. Daar worden ze vergeleken met het materiaal dat in 1998 is gevonden. Dit gaat tussen de zes en twaalf maanden duren. Ook bekijkt de politie of er families zijn van wie niemand aan het onderzoek heeft deelgenomen. Als dit het geval is, zal de politie deze families vragen om dit alsnog te doen.
"Wij voelen ons buitenspel gezet door ons eigen bestuur"
"We stonden vijfde in de competitie en hadden zelfs nog uitzicht op de vierde plaats. Dat het bestuur achter onze rug om algemeen forfait heeft gegeven voor de rest van ons seizoen, is laf", zo zegden de ontgoochelde reserven van K Massenhoven VC zaterdag in een persconferentie in cafť Cool Down. Normaal hadden ze op dat moment tegen Sint-Lenaarts moeten voetballen.


Nederlandse vrouwen doen aangifte van groepsverkrachting in BelgiŽ
Gisteren, 08:36 NOS nieuws

Het parket in Antwerpen onderzoekt een groepsverkrachting waarbij twee Nederlandse vrouwen betrokken zouden zijn. Dat melden Belgische media. Drie verdachten zijn opgepakt, naar een vierde man wordt nog gezocht.

De vrouwen van 21 en 22 jaar bezochten vrijdagavond een feest in de Antwerpse discotheek Roxy. Daar traden onder anderen Ronnie Flex en een paar dj's op. Bij dit feest raakten ze aan de praat met een groepje mannen.

De vrouwen werden vermoedelijk gedrogeerd. Ze hebben aan de politie verteld dat ze zich in eerste instantie niets meer van de avond konden herinneren. De mannen zijn meegegaan naar de hotelkamer van de vrouwen en zouden daar de hele nacht zijn gebleven,

Geld en mobiele telefoons gestolen

Volgens de Belgische media zag een receptionist van het hotel de mannen de volgende ochtend vertrekken. Toen de vrouwen later verward wakker werden, bleken hun geld en mobiele telefoons gestolen. Toen het personeel van het hotel hen over de mannen vertelden, zouden hun herinneringen weer terug zijn gekomen. Vervolgens deden ze aangifte.

De volgende avond meldde een van de mannen zich opnieuw bij het hotel. Hij was op zoek naar de vrouwen. De uitbater van het hotel heeft hem toen vastgehouden tot de politie kwam, schrijven de Belgische media.
Alle verdachten verkrachting Leidse vrouwen in Antwerpen opgepakt
Gisteren, 17:00 NOS nieuws

De Belgische politie heeft ook de vierde verdachte van een groepsverkrachting in Antwerpen opgepakt. De vier mannen worden ervan verdacht dat ze in een hotel twee Nederlandse vrouwen hebben verkracht en bestolen. De drie anderen zaten vanochtend al vast.

De vrouwen van 21 en 22 jaar komen uit Leiden. Ze bezochten vrijdagavond een feest in de Antwerpse discotheek Roxy. Daar raakten ze aan de praat met een groepje mannen. Die gingen met de vrouwen mee naar hun hotelkamer en zijn daar de hele nacht gebleven.

Verward wakker

De vrouwen vertelden aan de politie dat ze zich in eerste instantie niets meer van de avond konden herinneren, vermoedelijk omdat ze gedrogeerd waren. Ze werden de volgende dag verward wakker en ontdekten dat hun geld en mobiele telefoons waren verdwenen.

Pas toen ze van het hotelpersoneel hoorden dat de mannen 's ochtends waren vertrokken, kwamen de herinneringen terug. Vervolgens deden de vrouwen aangifte.

Schuldig verzuim

Zaterdag meldde een van de mannen zich opnieuw bij het hotel, waarom is onduidelijk. Volgens Belgische media was hij op zoek naar de vrouwen. De uitbater van het hotel heeft hem toen vastgehouden tot de politie kwam.

De vier mannen, allen van Afrikaanse afkomst, worden verdacht van verkrachting, diefstal en - zoals dat in BelgiŽ heet - schuldig verzuim. Dat is het nalaten om hulp te verlenen aan iemand die in nood is. Daarmee hoopt het parket alle verdachten te kunnen laten veroordelen, ook als ze niet actief aan de verkrachting hebben meegedaan.

De verdachten zijn twintigers die geen strafblad hebben.
Twee gewonden bij nieuwe explosie in Austin
Gisteren, 08:00 NOS nieuws

In de Texaanse hoofdstad Austin zijn twee mannen van in de twintig gewond geraakt bij een ontploffing. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht en verkeren niet in levensgevaar.

De politie zegt niet of de explosie weer werd veroorzaakt door een pakketbom. Vorige week kwam een jongen om en raakten twee mensen gewond door twee ontploffende pakketjes in Austin. Begin deze maand overleed ook al een man bij een explosie in Austin.

De politie waarschuwde bewoners vannacht nog eens om verdachte pakketjes niet aan te raken en er ook niet bij in de buurt te komen. Ook adviseerde de politie mensen die tot ruim een kilometer van de plaats van de ontploffing wonen, om tot in ieder geval zonsopkomst binnen te blijven.

Verdachte rugzak

"We weten nog niet wat er is gebeurd, maar duidelijk is dat het een explosie was", zei de politiechef. De politie onderzoekt ook een verdachte rugzak.

Dit weekend werd een man van 26 opgepakt die een bommelding had gedaan bij een concert van The Roots in Austin. Het concert van zaterdag werd afgelast.

Meer hoogtepunten..

Laatste nieuws

WTA Miami - Bonaventure vlot naar tweede kwalificatieronde
Vandaag, 04:42 Skynet
Onze landgenote Ysaline Bonaventure (WTA 137) heeft zich maandag (lokale tijd) vlot geplaatst voor de tweede ronde in de kwalificaties voor het tennistoernooi Miami Open (hard/8.648.508 dollar). In minder dan een uur was ze in twee sets de betere van Mariana Duque-Marino (WTA 118). Het werd 6-3 en 6-2.


Minder letselongevallen bij motorrijders ondanks toegenomen aantal op de weg
Vandaag, 04:42 Skynet
Hoewel de afgelopen tien jaar het aantal motorrijders met 28 procent is toegenomen, deden zich bij dit type weggebruiker in diezelfde periode bijna een vierde minder letselongevallen voor. De veiligheid van de motorrijders is er dus op vooruitgegaan, al zijn ze nog altijd het vaakst betrokken bij de meest dodelijke ongevallen, blijkt dinsdag uit cijfers van Vias institute.


Centrale produceert biogas uit Kempens gft-afval
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De bouw van een biogascentrale op het milieubedrijf van IOK Afvalbeheer op de grens van Beerse en Merksplas is een primeur voor BelgiŽ. Een deel van het biogas dat daar wordt gewonnen uit het gft-afval uit de Kempen is bestemd voor groene energie voor Merksplas-Kolonie.
Oude melkerij gaat nieuwe toekomst tegemoet
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De voormalige melkerij De Toekomst in Meerdorp in Meer (Hoogstraten) krijgt een nieuwe invulling. Bouwbedrijf RDK uit Rijkevorsel gaat er appartementen van maken, met bewaring van het karakteristieke uitzicht.
Golf van protest na moord op boegbeeld uit Braziliaanse sloppenwijken
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Duizenden Brazilianen komen al dagenlang op straat om de moord op Marielle Franco (38) te veroordelen. De beloftevolle politica deinsde er niet voor terug om kritiek te uiten op het politiegeweld, vooral in de sloppenwijken. En dat is net haar dood geworden, zeggen de demonstranten.
Sennek nestelt zich bij favorieten Songfestival: Belgische inzending populair bij bookmakers
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival in Lissabon doet het almaar beter bij de bookmakers. Uit de recentste stand van zaken blijkt dat Laura Groeseneken (27), alias Sennek, met A Matter of Time op de vierde plaats prijkt.
Baas DP World Rob Harrison Maritieme Man van het Jaar
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Rob Harrison, algemeen directeur van DP World Antwerp, wordt de Maritieme Man van 2018. De Zuid-Afrikaan krijgt die prestigieuze onderscheiding voor een aanzienlijke bijdrage tot een verhoogde service in de haven van Antwerpen.
?Piet Piraat? is nieuw gezicht in ?Thuis?
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Thuis krijgt er dinsdagavond een nieuw gezicht bij. Peter Van De Velde ? vooral bekend als Piet Piraat ? duikt voor het eerst op als zwemcoach Jacques. ?Komt het door mijn rol in de prestigereeks Salamander dat ze mij ook bij Thuis hebben opgemerkt? Ik weet het niet. Maar plots kom ik weer veel op televisie.?
Vreemde bordencombinaties duiken op aan gemeentegrens: was het nu 50 of? 50?
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

In verschillende straten op de grens van Wommelgem en Ranst moeten chauffeurs zich even in de ogen wrijven. Moeten ze nu 50 km per uur rijden? Of toch 50?
Kunstencampus krijgt monumentale toegangspoort
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Het ?monument?, het beschermde kantoorgebouw van Brepols op de Kunstencampus op de Turnova-site, wordt tegen 2020 gerenoveerd. De Turnhoutse academies zullen er onder meer hun secretariaat, een expozaal en het lerarenlokaal vestigen.

Meer nieuws..
 

 
 Sport

Invaller Thomas Meunier pakt met PSG volle buit in Nice
Gisteren, 11:24
Paris Saint-Germain heeft vandaag op de dertigste speeldag in de Franse Ligue 1 de drie punten veroverd op het veld van Nice. De partij in de Allianz Riviera eindigde op 1-2.


Ex-toptennisster Navratilova klaagt aan dat BBC John McEnroe "minstens tien keer meer betaalt"
Gisteren, 12:00
Martina Navratilova is boos op de Britse openbare omroep BBC. De tennislegende begrijpt niet dat ze voor haar werk tijdens Wimbledon veel minder wordt betaald dat John McEnroe. "Hij krijgt minstens tien keer meer. Het is schokkend", zegt de 61-jarige Navratilova.


Opnieuw Engelse interesse voor Dendoncker?
Gisteren, 12:00
Na West Ham zou nog een andere ploeg uit de Premier League interesse tonen in Leander Dendoncker. En niet van de minste...


Spelers K. Lierse SK staken: "zonder overname, geen Play-off II"
Gisteren, 15:36
Afgelopen weekend had hťt weekend van de doorbraak moeten worden. Dat werd vrijdag ook zo voorgesteld, waardoor de spelers besloten om de oefenwedstrijd tegen KVC Westerlo tůch te spelen. Drie dagen later lijkt er van een doorbraak geen sprake.†PC & Internet

Huawei maakt de P20 lite beschikbaar
Gisteren, 10:24
Huawei laat weten dat de P20 lite per direct verkrijgbaar is in Nederland. Dit is de opvolger van de vorig jaar geÔntroduceerde Huawei P10 lite en de eerste introductie van de P20-serie. Op 27 maart zal het bedrijf de volledige serie onthullen. Eťn van de onderdelen die de smartphone aantrekkelijk maakt, is de 16-megapixel dual […]


Nvidia kondigt RTX voor realtime raytracing aan
Gisteren, 18:18
Nvidia heeft tijdens de Game Developers Conference RTX aangekondigd, dat realtime raytracing mogelijk maakt op Volta-gpu's. De techniek werkt in combinatie met DXR, een door Microsoft ontwikkelde uitbreiding op DirectX 12.


Nederlandse patiŽnten krijgen medische gegevens in eigen beheer
Gisteren, 09:30
Nederlandse patiŽnten moeten vanaf volgend jaar gebruik kunnen maken van een pgo, een persoonlijke gezondheidsomgeving. Dat moet een digitale dienst zijn zonder centrale database, waarbij patiŽnten hun gegevens in eigen beheer hebben staan.


130 miljoen euro voor Brainport Eindhoven
Gisteren, 08:54
Het kabinet pompt 130 miljoen euro in Brainport Eindhoven. Brainport Eindhoven wordt gekenschetst als een economisch kerngebied van nationale betekenis. Met een concentratie van kennisintensieve maakindustrie is deze regio aanjager van de innovatie in de Nederlandse hightech sector.


Firefox versleutelde wachtwoorden de afgelopen negen jaar met verouderde techniek
Gisteren, 15:48
Een veiligheidsonderzoeker heeft ontdekt dat Firefox de afgelopen jaren opgeslagen wachtwoorden bepaald niet goed beveiligd heeft. Gebruikers kunnen indien gewenst een ?master password? opzetten. Met behulp van dat wachtwoord kunnen alle andere opgeslagen inlogcodes ingezien worden. Maar dat wachtwoord werd niet bepaald goed beveiligd. Onderzoeker Wladimir Palant ontdekte dat Firefox gebruik maakt van SHA1 voor […]


Binnenland

Politie bevraagt half miljoen burgers naar veiligheidsgevoel
Gisteren, 10:48
De federale politie lanceert een veiligheidsbevraging op nationaal niveau bij bijna 500.000 mensen van 15 jaar en ouder. Zij krijgen vanaf morgen een brief in de bus waarin ze gevraagd worden om hun buurt een score te geven op vlak van veiligheid, hoe (on)veilig zij zich voelen en hoe ze de werking van de politie ervaren. De bevraging gebeurt in samenwerking met de lokale politiezones, de FOD Binnenlandse Zaken en lokale overheden.


"Moslimexecutieve vindt uitlatingen van iman moskee Wilsele onaanvaardbaar"
Gisteren, 13:48
Het Executief van de Moslims van BelgiŽ (EMB) heeft Vlaams minister van Gelijke Kansen Liesbeth Homans laten weten dat de uitlatingen van de imam van een moskee in Wilsele, die eind vorig jaar in een preek had gezegd dat mannelijke moslims hun echtgenote een 'lichte tik' mogen geven "onaanvaardbaar" zijn en de man onmiddellijk geschorst werd in afwachting van de resultaten van een eigen onderzoek. Dat blijkt uit het antwoord van de N-VA-minister op een schriftelijke vraag van Vlaams parlementslid Chris Janssens (Vlaams Belang).


Waalse regering zoekt overnemer voor Veviba
Gisteren, 15:36
Sogepa, de financiŽle arm van het Waals gewest, zoekt kandidaat-overnemers voor vleesbedrijf Veviba in Bastenaken. Dat laat het kabinet van Waals minister van Economie Pierre-Yves Jeholet (MR) weten. Sogepa verspreidt vandaag nog een memo voor kandidaat-overnemers.


Moord op Sofie Muylle: Roemeen ook verdacht van foltering en verkrachting
Gisteren, 17:24
In de zaak rond de dood van Sofie Muylle wordt Alexandru C. niet langer enkel van moord verdacht. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge heeft ondertussen bijkomend gevorderd voor onder andere foltering met de dood tot gevolg en verkrachting met de dood tot gevolg. Voor die feiten zou de Roemeen tot 30 jaar opsluiting riskeren.


ACV vraagt meer fietsveiligheid naar Gentse Volvo- en Arcelorfabriek
Gisteren, 19:12
Een 20-tal vakbondsmilitanten trok naar het stadhuis van Gent om schepen van Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) een 'oorkonde' te overhandigen. In die petitie kaarten ze enkele onveilige punten aan op de Kennedylaan, een weg richting belangrijke werkgevers in de Gentse haven als autobouwer Volvo en staalbedrijf Arcelor. Watteeuw erkent het probleem. "We wachten al 5 jaar op een fietspad en dat heeft alles te maken met onteigeningen."


Buitenland

Economie

Cultuur

Auto / Motor

C1 Racing Cup: Croix-en-Ternois: Nabeschouwing van de organisatoren
Gisteren, 19:36
In de sporen van de bolides van de 2CV Racing Cup, hebben ook de C1 Racing Cup hun seizoen 2018 in Hauts-de-France afgetrapt. Afgelopen weekend stonden twee races van 360 minuten op het programma in het kader van de Trophťe de la Mer du Nord, op het circuit van Croix-en-Ternois. Met 11 kleine bommetjes zo vroeg in het seizoen mogen we spreken van een geslaagde start voor de meeste democratische van alle autosport in BelgiŽ.


Nieuws: Tesla Model 3 had altijd al verwarmde achterzetels
Gisteren, 10:06
Dat Tesla moeite heeft om de compacte Model 3 aan een behoorlijk tempo uit de assemblagehallen te laten rollen, is zelfs geen publiek geheim meer. Het bedrijf werkte zich er financieel al behoorlijk mee in de nesten. Maar wie het geluk heeft om inmiddels met een Model 3 te rijden, heeft nu wat nieuwe snufjes om mee uit te pakken. En die zijn niet allemaal even logisch.Dat je telefoo...

Lees meer


Nieuws: Ford is nog niet SUV genoeg
Gisteren, 10:06
Ford heeft in z?n hoofdkwartier in Michigan voor de verzamelde pers z?n plannen voor de komende twee jaar uit de doeken gedaan. In het kort: er verandert heel wat.Het ganse gamma ondergaat bij het merk met het Blauwe Ovaal grote wijzigingen. Er komt een grotere focus op hybride- en elektrische aandrijvingen en slimme (autonome technologie). Maar het merk wil tegelijk ook alle winstg...

Lees meer


Nieuws: Volkswagen-baas krijgt 40% opslag
Gisteren, 10:06
Volkswagen heeft er, zo is bekend, enkele moeilijke jaren opzitten. De Duitsers sjoemelden immers met de uitstoot van dieselwagens. Dat gaf het imago van het bedrijf een flinke knauw, om het nog niet over de miljarden aan compensaties, juridische kosten en boetes te hebben.Investeren in elektrische voertuigenToch wist Volkswagen, nu met ex-Porsche-baas MŁller aan het hoofd, nieuwe r...

Lees meer


Winst voor Loeb tijdens seizoensopener in Silverstone
Gisteren, 23:48
Na de testdagen in Mettet en Lohťac waren afgelopen weekend enkele toppers afgezakt naar Silverstone voor de eerste manche van het Engels kampioenschap. Andreas Bakkerud domineerde met de EKS Audi S1 de drie kwalificatieheats, maar het waren de Peugeots van Sťbastien Loeb en Timmy Hansen die na winst in de halve finales mochten starten vanop de eerste rij. Loeb won tenslotte het pleit voor teammaat Hansen en Bakkerud. Julian Godfrey tikte op ruime afstand als vierde aan in zijn Mitsubishi en wordt de eerste leider in het Brits kampioenschap. Ook Chicherit was van de partij met zijn Renault, maar de Franse kamikaze kende pech en haalde de finales niet. Niettegenstaande Bakkerud de drie kwalificatiehzeats won, waren het de Peugeots die als enige onder de 44 seconden per ronde doken met Hansen met de snelste wedstrijdronde van de dag.
In het nieuws


Meer..Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be