NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

Gebouw in Antwerpen ingestort na explosie
Gisteren, 21:54 NOS nieuws

In het centrum van Antwerpen is een gebouw ingestort na een explosie. Daarbij zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie. Om hoeveel mensen het gaat en hoe zij eraan toe zijn, is niet bekend.


De politie houdt er rekening mee dat er drie woningen betrokken zijn bij het incident.


De politie laat weten dat het niet gaat om terrorisme. De oorzaak van de ontploffing is nog onduidelijk. Mogelijk gaat het om een gasexplosie. Op de begane grond van het ingestorte pand zou een Italiaans restaurant hebben gezeten.

Behulpzame Antwerpenaars bieden omwonenden Paardenmarkt slaapplaatsen aan

Door de ontploffing aan de Paardenmarkt in Antwerpen maandagavond geraken heel wat omwonenden niet thuis. Op Twitter regent het met de hashtag #Antwerpenhelpt ondertussen hartverwarmende reacties van buurtbewoners die een slaap- of studeerplek aanbieden.

Tom Meeuws opnieuw in opspraak
Vandaag, 08:42 De Tijd
08:08 Tom Meeuws, de voorzitter van sp.a Antwerpen, is opnieuw in opspraak gekomen na berichten dat hij bij De Lijn moest opstappen na financieel geknoei. Hij ontkent dat.


Cranberries-zangeres Dolores O'Riordan (46) overleden
Gisteren, 18:54 NOS nieuws

Dolores O'Riordan, leadzangeres van de Ierse rockband The Cranberries, is op 46-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar management bevestigd tegenover de Ierse publieke omroep. Er is nog niets gezegd over de doodsoorzaak. Haar dood komt volgens haar management plotseling.

O'Riordan overleed in Londen, waar ze was voor een korte opnamesessie. The Cranberries kregen internationale bekendheid in de jaren 90. Een van de grootste hits van de band was Zombie. De band heeft meer dan 40 miljoen albums verkocht.
Politie ontdekt 13 verwaarloosde broers en zussen in huis in CaliforniŽ
Vandaag, 02:42 NOS nieuws

In de Amerikaanse stad Perris, zo'n 113 kilometer ten oosten van Los Angeles, heeft de politie dertien broers en zussen gered van hun ouders. De slachtoffers, in de leeftijd van twee tot 29 jaar, waren uitgehongerd en verwaarloosd. Sommigen van hen zaten vastgeketend aan hun bed.

Agenten kwamen de mishandeling op het spoor dankzij een van de slachtoffers: een 17-jarig meisje wist uit het huis te ontsnappen. Met een meegenomen mobieltje belde ze de politie. Die verwachtte twaalf minderjarigen aan te treffen in het ouderlijk huis, maar zeven slachtoffers bleken al meerderjarig te zijn.

Volgens de agenten zagen de broers en zussen er uitgehongerd en onverzorgd uit. De slachtoffers vertelden ook dat ze erg veel honger hadden.

Nooit iets raars opgevallen

De 57-jarige vader en 49-jarige moeder zijn opgepakt. Waarom ze hun kinderen op deze manier hebben behandeld, is onduidelijk. Het huis waarin de broers en zussen werden vastgehouden staat in een wijk met veel eengezinswoningen, die relatief dicht op elkaar staan. Een buurman heeft gezegd dat hem nooit iets raars is opgevallen in de buurt.
HEMA opent drie winkels in Dubai
Gisteren, 13:30 NOS nieuws

HEMA opent dit jaar drie filialen in Dubai. Het is voor het eerst dat de warenhuisketen zich uitbreidt buiten Europa. Volgens het bedrijf komt er de komende jaren "een fors aantal" HEMA-winkels in het Midden-Oosten bij.

Internationaal HEMA-directeur Flint wijst erop dat er in de metropool in de Verenigde Arabische Emiraten vooral luxe winkels zijn. Volgens hem heeft de lokale bevolking daarom behoefte aan "winkels met betaalbare en kwalitatief hoogwaardige producten".

HEMA zelf is verantwoordelijk voor onder meer het assortiment en de uitstraling van de winkels in Dubai. De exploitatie, inclusief de aanstelling van het personeel, doet de Apparel Group. Dat is een Arabisch conglomeraat dat wereldwijd 1750 winkels exploiteert voor merken als Tommy Hilfiger en Rituals.

HEMA is in handen van een Britse investeringsmaatschappij, die op zoek is naar een nieuwe eigenaar voor de warenhuizen. Onlangs kon het bedrijf voor het eerst in vier jaar een kwartaalwinst noteren.

De winst kwam mede door het succes in het buitenland: vooral in Frankrijk lopen de HEMA-winkels goed. Met de introductie van de filialen in Dubai heeft de van oorsprong Nederlandse keten ruim 700 winkels in negen landen.
'Temptation Island'-presentator lost eerste mannelijke verleider
Er raken steeds meer en meer details bekend over het nieuwste seizoen van 'Temptation Island' dat vanaf 1 februari wordt uitgezonden. Eerder werd al de naam van verleidster Laetitia vrijgegeven en nu verklapte presentator Rick Brandsteder bij het Nederlandse RTL Boulevard de eerste officiŽle verleider. Het gaat om de 21-jarige Tireily.


121 banen op de helling bij zinkgroep Nyrstar

Bij de vestigingen van zinkgroep Nyrstar in Balen en Overpelt staan 121 banen op de tocht. De directie kondigde vanmorgen het voornemen tot herstructurering aan tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Nyrstar zit al jaren in zwaar weer en liet de voorbije maanden een productiviteits- en rendabiliteitsstudie uitvoeren door een gespecialiseerd bureau.
Regen, rukwinden en storm op komst

Maandagnamiddag is het winderig en regenachtig met rukwinden tot 80 km/ u. De maxima liggen tussen 2 en 9 graden. Maandagnacht krijgen we wisselvallig weer met vooral in de zuidelijke helft van het land intense buien. Lokaal zijn nog stevige rukwinden mogelijk. Minima tussen 2 en 6 graden. Dat meldt het KMI.
Curieuze openingsdag Australian Open: slechts twee van veertien Amerikanen naar tweede ronde
Vandaag, 02:42 Volkskrant
Voor fans van Amerikaanse tennissers viel er tijdens de openingsdag van de Australian Open weinig te vieren. Niet eerder was het vrouwentoernooi bij de Australian Open zo onvoorspelbaar als bij deze 50ste editie sinds de oprichting van het proftennis. In 1969 was pionier Billie Jean King de sterkste, toen het grandslamtoernooi nog in december op het gras van Kooyong werd gespeeld. Maandag nam de AMeer hoogtepunten..

Laatste nieuws

Energieheffing kan leiden tot tekort van 700 miljoen
Vandaag, 21:36 Skynet
De omvorming van de Turteltaks tot de huidige energieheffing kan in 2020 leiden tot een tekort van 700 miljoen euro. Tot die conclusie komen de sociale partners, verenigd in de SERV, in hun analyse van de Vlaamse begroting.


Catalaanse separatisten hebben akkoord over Puigdemont als regeringsleider
Vandaag, 21:18 De Tijd
21:17 De belangrijkste separatistische partijen in CataloniŽ hebben een akkoord bereikt over de benoeming van Carles Puigdemont als leider van de nieuwe Catalaanse regering.


Levenloos onder het puin: Sahil (26) was op bezoek bij goede vriend
Vandaag, 21:18 Gazet v. Antwerpen

Urenlang leefden de vrienden van de 26-jarige Afghaan Sahil Noor Ahmad tussen hoop en vrees. Dinsdagvoormiddag kwam het bericht dat hun kameraad overleden was. ?Verschrikkelijk, zeker voor zijn familie in Afghanistan?, reageert een vriend.
Fouad Belkacem betuigt zijn spijt voor het Grondwettelijk Hof: wil in BelgiŽ blijven
Vandaag, 21:18 Gazet v. Antwerpen

Het Grondwettelijk Hof heeft zich dinsdag gebogen over de prejudiciŽle vragen van het Antwerpse hof van beroep in verband met de nationaliteitsafname van Fouad Belkacem. De veroordeelde leider van de terroristische groepering Sharia4Belgium woonde de zitting bij, die uit veiligheidsoverwegingen achter gesloten deuren plaatsvond. Zijn advocate verklaarde na afloop dat Belkacem zijn spijt had betuigd en dat hij in BelgiŽ wil blijven.
Gemeenteschool Albertstraat grijpt in na verhoogde loodwaarden: ?Geen kraantjeswater meer?
Vandaag, 21:18 Gazet v. Antwerpen

De 406 leerlingen van de gemeentelijke basisschool Albertstraat in Beerse drinken, net als de leraren, geen leidingwater meer. Bij een controle door Pidpa zijn verhoogde loodwaarden vastgesteld. ?Elke school wordt om de drie jaar gecontroleerd?, luidt het bij het drinkwaterbedrijf.
Vijftien Red Flames lopen stage in Tubeke onder leiding van Ives Serneels
Vandaag, 21:18 Gazet v. Antwerpen

?We trachten ook om de speelsters de beste omkadering aan te bieden, met de aanwezigheid van een sportpsycholoog?, aldus Serneels.? Tijdens onze stage in november, toen we twee oefenmatchen speelden tegen Rusland, hebben we een nieuw trainingsprogramma dat focust op kracht op punt gesteld. Deze stage biedt de mogelijkheid om alles uit te testen.?
VIDEO. Waarom deze auto al drie maanden met een wielklem in Sint-Niklaas staat
Vandaag, 21:18 Gazet v. Antwerpen

In het centrum van de stad Sint-Niklaas al drie maanden een wagen met een wielklem geparkeerd voor een kantoorgebouw. De auto zou onderwerp zijn van een lopend gerechtelijk onderzoek, en kan daarom niet verplaatst worden. De kantoorhouder is het voertuig inmiddels al ?zijn vriend? beginnen noemen.
Instortingsgevaar aan Zuidkaai Merksem geweken
Vandaag, 21:18 Gazet v. Antwerpen

Aan een oud industriegebouw aan de Zuidkaai in Merksem dreigde dinsdagmiddag instortingsgevaar. De loshangende stukken werden met een kraan verwijderd.
Na shithole-uitspraak: Trump wil nu migranten "van overal"
Vandaag, 21:00 Skynet
De Amerikaanse president Donald Trump wil naar eigen zeggen dat immigranten uit de hele wereld naar de Verenigde Staten komen. "Ik wil dat ze van overal binnenkomen, overal", zei hij vandaag aan journalisten tijdens het bezoek van de Kazakse president Nursultan Nazarbajev aan het Witte Huis.


Hoe kunnen slachtoffers van ontploffing schade vergoed krijgen?
Vandaag, 20:42 Gazet v. Antwerpen

De ontploffing op de Paardenmarkt heeft niet alleen grote schade aangericht aan de zeven getroffen woningen, ook auto?s en woningen in de buurt liepen aanzienlijke averij op door rondvliegende brokstukken. ?Mensen die schade hebben geleden moeten zo snel mogelijk hun eigen verzekering aanspreken?, zegt Wauthier Robyns van Assuralia.

Meer nieuws..
 

 
 Sport

Auteur Ghelamco-boek "begrijpt dat politici zich niet zomaar naar de slachtbank laten leiden"
Vandaag, 00:06
Ignace Vandewalle, auteur van het schandaalboek "De illegale Ghelamco Arena", blijft achter de kritiek in zijn boek staan. Daarin stelt de auteur dat de stad Gent de regels rond openbare aanbestedingen niet heeft nageleefd bij de bouw van het Gentse Ghelamco-stadion. Ook zou het stadsbestuur los omspringen met kosten gemaakt in een skybox.


Mignolet: "Roberto Martinez was de eerste die me een bericht stuurde"
Vandaag, 16:54
Simon Mignolet moet opnieuw tevreden zijn met een plaats op de bank bij Liverpool. Als hij niet meer aan spelen toekomt, wil hij vertrekken. Hij kan wel blijven rekenen op het vertrouwen van Roberto Martinez, de bondscoach van de Rode Duivels.


Sint-Truiden versterkt zich met Japanse verdediger
Vandaag, 16:18
Takehiro Tomiyasu verdedigt de volgende drie seizoenen en half de kleuren van Sint-Truiden. Dat heeft de Limburgse club vandaag op zijn website bekendgemaakt. De 19-jarige Japanse verdediger komt over van Avispa Fukuoka, dat in Japan in de tweede klasse uitkomt.


Masters snooker - Ryan Day houdt Ding Junhui uit kwartfinales
Vandaag, 09:06
Er komt maar geen einde aan het rampseizoen van Ding Junhui. De 30-jarige Chinees, nummer vier van de wereld, bracht in september voor eigen publiek in Yushan weliswaar nog het World Open op zijn naam, maar slaagt er sindsdien nog amper in een wedstrijd te winnen. Op het Masters werd "Enter the Dragon" maandag in het Alexandra Palace van Londen in de eerste ronde met 6-4 uitgeschakeld door de Welshman Ryan Day (WS-17).


Ook olympisch turnkampioene Simone Biles werd door teamdokter misbruikt
Vandaag, 09:06
De Amerikaanse turnster Simone Biles, viervoudig olympisch kampioene, is ťťn van de slachtoffers van Larry Nassar, voormalig teamdokter van het Amerikaanse team. Dat maakte de 20-jarige turnster maandag publiek. Haar collega's McKayla Maroney, Gabby Douglas en Aly Raisman verklaarden eerder al door Nassar misbruikt te zijn.


PC & Internet

Klanten van ABN Amro hebben weer last van storing
Vandaag, 09:00
Klanten van de Nederlandse bank ABN Amro klagen over een storing. De bank zegt in reacties op Twitter dat er problemen met inloggen zijn. Op het moment van schrijven lijkt de website van de bank in zijn geheel onbereikbaar te zijn.


Fraudehelpdesk haalt phishingsite voor Tikkie-betaaldienst offline
Vandaag, 15:36
De Fraudehelpdesk heeft op zijn website gewaarschuwd voor een inmiddels offline gehaalde phishingwebsite die erg leek op de officiŽle site van Tikkie. De nepwebsite maakte onder meer gebruik van de enigszins afwijkende url tlkkie.nl.


'Meer dan de helft van alle iDEAL-transacties is mobiel'
Vandaag, 07:12
Currence heeft bekendgemaakt dat in 2017 meer dan de helft van alle iDEAL-transacties via mobiele apparaten plaatsvonden. Daarnaast maakte ook het betalen tussen consumenten een groei door in het afgelopen jaar.


Nintendo: markt is nog altijd te klein voor virtual reality en 4k
Gisteren, 20:12
Virtual Reality en games in 4k-resolutie zijn twee vernieuwingen waar Nintendo voorlopig niet in zal investeren. Dat zegt Philippe Lavouť, een directeur van Nintendo in Frankrijk, in een interview met de Franse technologiewebsite Les Numťriques.


South Park: The Fractured But Whole komt wellicht uit voor Nintendo Switch
Vandaag, 13:00
South Park: The Fractured But Whole komt misschien ook uit voor de Nintendo Switch. De game van uitgever Ubisoft is in de vorm van een placeholder op de website van een Australische winkel verschenen.


Binnenland

Explosie Antwerpse Paardenmarkt - Brandweer en speurhond zoeken naar slachtoffers
Vandaag, 00:06
Aan de Paardenmarkt in Antwerpen zoekt de brandweer maandagavond naar slachtoffers die onder het puin zouden zijn terechtgekomen bij de explosie die verschillende gebouwen ernstig beschadigde. Dat gebeurt van bovenaf met verlichting vanop een ladderwagen. Ook de Civiele Bescherming helpt mee met een speurhond. Er is sprake van twee ŗ drie vermisten.


Koning Filip en premier Michel danken hulpdiensten tijdens kort bezoek aan Antwerpse Paardenmarkt
Vandaag, 14:30
Koning Filip en premier Charles Michel hebben vandaag een kort bezoek gebracht aan de Paardenmarkt in Antwerpen, waar gisteravond een explosie drie gebouwen deed instorten en waarbij twee mensen om het leven kwamen. Er werden achteraf geen interviews gegeven, volgens het kabinet van de premier omdat het bezoek "bewust sober werd gehouden".


Stroompanne treft meer dan 1.500 klanten in Deurne
Vandaag, 19:54
In Deurne bij Antwerpen zitten meer dan 1.500 klanten zonder stroom. Volgens distributienetbeheerder Eandis is er een probleem met het middenspanningsnet en doet men er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. Over de oorzaak kon nog niets worden meegedeeld.


Vakbonden vragen engagementen voor ze pensioendebat aanvatten
Vandaag, 00:06
De vakbonden zijn geen voorstander van het pensioen met punten, dat ze bestempelen als "duur, ondoeltreffend en nefast voor de werknemers", blijkt uit een gemeenschappelijk persbericht van ABVV, ACV en ACLVB. Maar vooraleer ze het debat over de toekomst van het Belgische pensioenstelsel willen aanvatten, vragen ze eerst voorafgaande engagementen. "Tot op vandaag heeft de minister daar echter geen gevolg aan gegeven", betreuren de bonden.


Joodse gemeenschap naar Grondwettelijk Hof tegen Vlaams slachtverbod
Vandaag, 20:30
Het CoŲrdinatiecomitť van Joodse organisaties (CCOJB) is zoals verwacht nu ook tegen het Vlaams slachtverbod naar het Grondwettelijk Hof getrokken. Dat gebeurde vandaag. Eerder kwamen uit moslimhoek ook al klachten tegen dat verbod, en tegen het Waalse verbod kwam er ook al een klacht van islamitische en Joodse organisaties.


Buitenland

Nabestaanden MH17 zien laatste beelden
Vandaag, 00:36
Nabestaanden van de ramp met vlucht MH17 mogen vanaf deze week de laatste camerabeelden bekijken die op de Nederlandse luchthaven Schiphol zijn gemaakt van hun geliefden. De nabestaanden moeten een geheimhoudingsverklaring ondertekenen en mogen daarna zelf in de beveiligingsbeelden zoeken naar hun familieleden. Als ze hun geliefden vinden, kunnen ze de beelden - waarop omstanders onherkenbaar worden gemaakt - later ook mee naar huis nemen.


Corbyn plaatst vraagtekens achter "speciale relatie" GB-VS
Vandaag, 00:36
Labourleider Jeremy Corbyn beschouwt de Verenigde Staten niet als de belangrijkste bondgenoot van Groot-BrittanniŽ. De "speciale relatie" is volgens hem niet zo speciaal. In het geval hij tot premier wordt verkozen, zal hij naar eigen zeggen de VS op dezelfde voet zetten als de Europese Unie en China. Dat melden vandaag Britse media.


Zieke Djalali wordt toegang tot medische hulp geweigerd
Vandaag, 00:36
De gezondheidstoestand van de Iraanse wetenschapper Ahmadreza Djalali is de afgelopen maand snel achteruit gegaan. De ter dood veroordeelde VUB-gastdocent verloor de afgelopen maand 10 kilo, maar medische hulp wordt hem geweigerd. Zijn advocaat Zouhaier Chichaoui doet nogmaals een oproep naar Europa, maar vreest het ergste.


Wall Street Journal wil punt achter Russiagate
Vandaag, 00:36
The Wall Street Journal, een van de drie "grote kranten" in de VS, wil dat er een punt gezet wordt achter "Russiagate', de inmiddels al anderhalf jaar durende en tot dusver vruchteloze zoektocht naar "collusie" tussen VS-president Donald Trump en Rusland/Het Kremlin/Vladimir Poetin. "Hillary Clinton's campagne toverde een document tevoorschijn dat onder president Obama aan de FBI werd bezorgd, die het oppositiedocument gebruikte om de verkiezingscampagne van Trump te bespioneren", luidde het in een commentaar.


Grootste Catalaanse separatistische partij is voor justitie "illegaal" gefinancierd
Vandaag, 00:36
Een rechtbank in Barcelona heeft vandaag uitgemaakt dat de partij van de vroegere nationalistische minister-presidenten Carles Puigdemont en Artur Mas, de Democratische Convergentie van CataloniŽ (CDC), illegaal gefinancierd is.


Economie

Pensioenen: Bacquelaine gaat rekening houden met verschillende standpunten sociale partners
Vandaag, 00:36
Het dossier van het pensioen met punten ligt opnieuw op de regeringstafel, nu vakbonden en werkgevers vandaag een verdeeld advies hebben gegeven over de kwestie. Bevoegd minister van Pensioenen DaniŽl Bacquelaine zegt in een reactie dat hij het dossier gaat heropenen, waarbij rekening zal worden gehouden met de verschillende standpunten van de sociale partners alvorens, samen met de regeringspartners, de modaliteiten van het nieuwe regime vast te leggen. Ook de Academische Raad -die de principes van het pensioen met punten definieerde- zal erbij betrokken worden, belooft Bacquelaine.


VBO: "Puntensysteem geen fetisj, maar globale pensioenhervorming blijft noodzakelijk"
Vandaag, 00:36
Werkgevers en vakbonden hebben vandaag een verdeeld advies uitgebracht over de eventuele invoering van het pensioensysteem met punten. Voor werkgeversorganisatie VBO is het pensioen met punten geen fetisj of een doel op zich, maar moet er wel een globale hervorming van de pensioenen komen om het systeem betaalbaar te houden. Dat laat ze na afloop van het mislukte sociaal overleg weten.


Van Overtveldt: "Absolute limiet bereikt voor belasting op kapitaal"
Vandaag, 19:12
Voor de minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) heeft BelgiŽ de "absolute limiet bereikt" wat betreft belastingen op kapitaal. Dat zei hij vandaag tijdens zijn openingstoespraak bij het nieuwsjaarsevent van beursuitbater Euronext Brussel. Eerder op de dag had de Kamercommissie FinanciŽn de invoering van een heffing op effectenrekeningen goedgekeurd.


Cultuur

Auto / Motor

Nieuws: Infiniti Q Inspiration Concept
Gisteren, 15:36
Je zou dezer dagen al blij zijn dat een concept (net als nieuwe modellen overigens) eens gťťn SUV zijn. En kijk, de Infiniti Q Inspiration Concept die zopas is voorgesteld op de NAIAS (North American International Auto Show) is een sedan. Eentje met een gapende grille, fijne lichten, gespierde flanken en een bolle daklijn. Want als de sedan in de toekomst wil overleven, zal hij sexy...

Lees meer


Nieuws: Mustang Bullit opnieuw in Ford-catalogus
Gisteren, 12:00
Een halve eeuw geleden ging Bullit in premiŤre (lees erover in ons dossier 'legendarische autofilms'). In die prent schittert een donkergroene Ford Mustang al bijna even hard als hollywoodlegende Steve McQueen. Een ode aan beide is nu voorgesteld in Detroit want Ford neemt opnieuw een Bullit-Mustang in productie. McQueens kleindochter Molly stelde hem voor.Mustang GT met wat meerAan...

Lees meer


Nieuws: Mercedes-AMG 53 van CLS, E doen het met elektrische hulp
Gisteren, 14:24
53 is een cijfer dat nog nooit eerder achterop een Mercedes kleefde. Laat staan ťťntje die bij AMG in elkaar was geknutseld. De naam heeft natuurlijk al lang niets meer te maken met wat je onder de kap vindt. Het is gewoon ?iets?. Hier staat het voor een 435pk en 520NM sterke krachtbron.Wat is 'iets'?Een 3-liter zescilinder-in-lijn turbomotor wordt hier gecombineerd met het nieuwe 4...

Lees meer


Nieuws: Nieuwe Mercedes G-Klasse officieel voorgesteld
Gisteren, 18:36
Decennia lang hield Mercedes de G-Klasse in leven. Door af en toe de motoren te vervangen, koetswerkpanelen uit te wisselen, het interieur eens van een nieuw paneeltje te voorzien. En structureel alles bij het oude te laten. Al sinds 1978, wat ervoor zorgde dat de hoekige Duitser uitgroeide tot een icoon. En toen kon de robuuste terreinploeteraar niet meer mee. Vooral op vlak van ve...

Lees meer


Nieuws: Nissan Xmotion wil je aandacht
Gisteren, 19:12
Nissan stelt op het Autosalon van Detroit deze Xmotion concept voor. Die ziet eruit als een Nissan Gripz die alle wasabi-nootjes tegelijk achterover heeft geslagen. Je ontwaart onder meer boomerangvormige lichten en een V-vormige snuit. Beiden stijlelementen die je ook al op productie-auto?s van het merk vindt.Kansloos interieurHet interieur heeft een 4+2 lay-out en heeft niet minde...

Lees meer
In het nieuws


Meer..Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be