2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Economie

2News.be / Economie

Europese Bankenautoriteit verhuist naar Parijs
Maandag, 20:35 Skynet Economie
De Europese Bankenautoriteit verhuist als gevolg van de brexit van Londen naar Parijs. Dat is beslist op een bijeenkomst van de ministers van Europese Zaken. De Franse hoofdstad haalde het van Dublin.


Geen vermisten na ontploffing bij ArcelorMittal in Gent
Na de ontploffing in de staalfabriek ArcelorMittal Gent, waarbij een dode en twee zwaargewonden zijn gevallen, zijn er geen vermisten. Dat melden de Gentse lokale politie en het stadsbestuur.


Groen gaat voor "welvaartsgarantie"
Zaterdag, 19:24 Skynet Economie
De partij Groen wil dat iedereen op termijn kan beslissen hoeveel hij of zij werkt. De groenen willen een "welvaartsgarantie" invoeren die garandeert dat iedereen een voldoende hoog inkomen heeft, ook wanneer iemand minder wil of kan werken. Dat voorstel is zaterdag op een partijcongres in Anderlecht goedgekeurd.


Kamer keurt gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goed
Vrijdag, 03:20 Skynet Economie
De plenaire Kamer heeft donderdagnacht de gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goedgekeurd. Het wetsontwerp moet zorgen voor een minimale dienst in geval van een staking. De meerderheid stemde voor, PS, sp.a, Ecolo-Groen en PVDA waren tegen, terwijl de rest van de oppositie zich onthield.


Burn-outcoach voor grote bedrijven alweer afgevoerd
8 November, 10:00 Skynet Economie
Bedrijven met meer dan 100 werknemers moeten dan toch geen burn-outcoach in dienst nemen. De plannen werden na overleg met de sociale partners voorlopig weer ingetrokken, schrijft De Tijd vandaag.


Twee vakbondsafgevaardigden veroordeeld voor poging tot afpersing bij onderaannemer NMBS
3 November, 08:00 Skynet Economie
Twee vakbondsafgevaardigden zijn veroordeeld voor poging tot afpersing bij het bedrijf Business Maintenance & Services, dat door de NMBS werd aangesteld om de treinen op de site van Schaarbeek schoon te maken. Dat schrijft L'Echo vandaag. Het ontslag van de twee werfleiders, in 2014, leidde tot een staking, waarop ze overgeplaatst werden naar andere sites.


Occasioneel onbelast bijklussen mag tot zesduizend euro per jaar
27 Oktober, 17:30 Skynet Economie
Vanaf januari zullen werknemers, zelfstandigen of gepensioneerden tot zesduizend euro per jaar kunnen bijverdienen met occasionele klusjes bij verenigingen of anders burgers. De precieze modaliteiten van de 'vijfhonderd euro per maand onbelast'-regeling uit het zomerakkoord zijn opgenomen in de relancewet, die de ministerraad vandaag goedkeurde.


Manifestatie in Brussel voor kwalitatieve zorg en werkbaar werk in de ouderenzorg
27 Oktober, 09:43 Skynet Economie
Vakbonden en andere middenveldorganisaties manifesteren vrijdag/vandaag vanaf 10.30 uur in Brussel voor een kwalitatieve zorg en werkbaar werk in de ouderenzorg. Ze eisen dringend maatregelen en bijkomende financiering.


Kwart uitzendkrachten in zorgsector is 50-plus
23 Oktober, 10:16 Skynet Economie
DrieŽnveertig procent van de uitzendkrachten in de zorgsector is ouder dan 40 en bijna een kwart is zelfs ouder dan 50. Dat blijkt uit cijfers van Randstad Medical. De gemiddelde leeftijd ligt een stuk hoger dan die van de uitzendkracht in het algemeen: 11 procent van de totale uitzendpopulatie is 50-plusser.


Koninklijke Munt van BelgiŽ slaat geen munten meer
23 Oktober, 10:16 Skynet Economie
De Koninklijke Munt van BelgiŽ slaat vandaag haar laatste muntstukken. De overheid wil besparen en zoekt een overnemer in de private sector. Tot die gevonden is, worden geen Belgische euromunten meer geproduceerd. Dat berichten Het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en de Gazet van Antwerpen.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2017 - 2link.be