2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Buitenland

2News.be / Buitenland

Noord-Koreaans overleg in Vancouver start zonder China en Rusland
Dinsdag, 19:48 Skynet Buitenland
Zonder vertegenwoordigers van China en Rusland, is vandaag in de Canadese stad Vancouver een twee dagen durende internationale bijeenkomst over de Noord-Koreaanse crisis van start gegaan.


Corbyn plaatst vraagtekens achter "speciale relatie" GB-VS
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
Labourleider Jeremy Corbyn beschouwt de Verenigde Staten niet als de belangrijkste bondgenoot van Groot-BrittanniŽ. De "speciale relatie" is volgens hem niet zo speciaal. In het geval hij tot premier wordt verkozen, zal hij naar eigen zeggen de VS op dezelfde voet zetten als de Europese Unie en China. Dat melden vandaag Britse media.


Zieke Djalali wordt toegang tot medische hulp geweigerd
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
De gezondheidstoestand van de Iraanse wetenschapper Ahmadreza Djalali is de afgelopen maand snel achteruit gegaan. De ter dood veroordeelde VUB-gastdocent verloor de afgelopen maand 10 kilo, maar medische hulp wordt hem geweigerd. Zijn advocaat Zouhaier Chichaoui doet nogmaals een oproep naar Europa, maar vreest het ergste.


Wall Street Journal wil punt achter Russiagate
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
The Wall Street Journal, een van de drie "grote kranten" in de VS, wil dat er een punt gezet wordt achter "Russiagate', de inmiddels al anderhalf jaar durende en tot dusver vruchteloze zoektocht naar "collusie" tussen VS-president Donald Trump en Rusland/Het Kremlin/Vladimir Poetin. "Hillary Clinton's campagne toverde een document tevoorschijn dat onder president Obama aan de FBI werd bezorgd, die het oppositiedocument gebruikte om de verkiezingscampagne van Trump te bespioneren", luidde het in een commentaar.


Grootste Catalaanse separatistische partij is voor justitie "illegaal" gefinancierd
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
Een rechtbank in Barcelona heeft vandaag uitgemaakt dat de partij van de vroegere nationalistische minister-presidenten Carles Puigdemont en Artur Mas, de Democratische Convergentie van CataloniŽ (CDC), illegaal gefinancierd is.


Belgische F-16's onderscheppen Russische bommenwerpers boven Noordzee
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
Twee Belgische F-16's hebben deze middag twee Russische bommenwerpers onderschept die boven de Noordzee vlogen, ten noorden van Nederland. De Belgische piloten voerden een visuele identificatie van de Russische toestellen uit. De spoedinterventie kadert in de bewakingsopdracht van het Benelux-luchtruim die BelgiŽ momenteel op zich neemt, zo is bij Defensie vernomen.


Ukip-leider breekt met vriendin na racistische uitlatingen over Meghan Markle
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
Na haar racistische uitlatingen over Meghan Markle, de verloofde van prins Harry, heeft Henry Bolton, de leider van de eurofobe Britse partij Ukip, gebroken met zijn vriendin. De 25-jarige Jo Marney had in een reeks sms'jes aan een vriend Markle, die aan moederszijde Afro-Amerikaanse roots heeft, op racistische wijze beledigd. Ze was daarvoor al uit de partij gezet.


Duizend jonge Denen aangeklaagd voor verspreiden seksfilmpje met 15-jarigen
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
De Deense politie heeft meer dan duizend jongeren aangeklaagd omdat ze twee seksfilmpjes en een foto hadden gedeeld waarin twee 15-jarigen te zien zijn. "We nemen de zaak zeer ernstig, want dit heeft grote gevolgen voor de betrokkenen", zegt de politie in een persbericht. De zaak kwam aan het licht via een tip van Facebook.


Grieks parlement keurt bijkomende hervormingen goed
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
Het Grieks parlement heeft deze avond tijdens een 24-urenstaking en demonstraties een bijkomende bundel van hervormingen goedgekeurd. De belangrijkste verandering is dat het neerleggen van het werk voortaan pas legaal is, als meer dan de helft van de vakbondsleden zijn toestemming heeft gegeven. Tot dusver was 20 procent voldoende, in vele gevallen ook enkel de beslissing van de vakbondsleden binnen het bedrijf.


Zeven migranten levenloos voor de kust van Lanzarote aangetroffen
Dinsdag, 00:36 Skynet Buitenland
Zeven migranten uit zuidelijk Afrika zijn omgekomen bij een poging om de Canarische Eilanden te bereiken. De vluchtelingen waren in een rubberboot onderweg naar Lanzarote, een bij toeristen popualair eiland van de archipel. In de boot werden enkele lijken ontdekt, andere levenloze lichamen dreven in zee, aldus leden van de Guardia Civil, die anoniem wilden blijven. Enkele mensen zijn verdronken, andere kwamen om door onderkoeling, klinkt het.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2018 - 2link.be