2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Binnenland

2News.be / Binnenland

Geert Bourgeois stopt met lokale politiek
Gisteren, 08:42 Skynet Belgie

Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) stopt met lokale politiek, zegt hij zaterdag in De Standaard. Zijn ambitie om een grote rol te spelen in de nationale politiek geeft hij niet op, al stelt hij dat Bart De Wever "een uitstekende minister-president van Vlaanderen" zou zijn.Pluktuin voor Antwerpen-centraal verdeelt 100.000 gratis tulpen
Gisteren, 13:30 Skynet Belgie

Sinds 13.00 uur deze middag is op het Koningin Astridplein in Antwerpen een pluktuin met 100.000 tulpen open. Het gaat om een actie van VLAM, het promotieplatform voor Vlaamse producten van land- en tuinbouw en de visserij. Die wil zo de snijbloem in de kijker zetten, om al de lente in huis te halen.EuroMillions Volley League - Maaseik klopt Roeselare opnieuw en Leuven stunt
Vandaag, 00:18 Skynet Belgie
De vijftiende speeldag in de EuroMillions Volley League stond grotendeels in het teken van de topper tussen Maaseik en Roeselare, maar ook de stunt van Leuven viel op.

Laatste nieuws

EuroMillions Volley League - Maaseik klopt Roeselare opnieuw en Leuven stunt
Vandaag, 00:18 Skynet Belgie
De vijftiende speeldag in de EuroMillions Volley League stond grotendeels in het teken van de topper tussen Maaseik en Roeselare, maar ook de stunt van Leuven viel op.


Pluktuin voor Antwerpen-centraal verdeelt 100.000 gratis tulpen
Gisteren, 13:30 Skynet Belgie
Sinds 13.00 uur deze middag is op het Koningin Astridplein in Antwerpen een pluktuin met 100.000 tulpen open. Het gaat om een actie van VLAM, het promotieplatform voor Vlaamse producten van land- en tuinbouw en de visserij. Die wil zo de snijbloem in de kijker zetten, om al de lente in huis te halen.


Geert Bourgeois stopt met lokale politiek
Gisteren, 08:42 Skynet Belgie
Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) stopt met lokale politiek, zegt hij zaterdag in De Standaard. Zijn ambitie om een grote rol te spelen in de nationale politiek geeft hij niet op, al stelt hij dat Bart De Wever "een uitstekende minister-president van Vlaanderen" zou zijn.


Tommelein wil "zonnedelen" nog dit jaar lanceren in heel Vlaanderen
Gisteren, 06:54 Skynet Belgie
Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) wil eind dit jaar in heel Vlaanderen "zonnedelen" mogelijk maken. Particulieren zullen mee kunnen investeren in zonnepanelen op daken van bijvoorbeeld bedrijven of verenigingen en dat onmiddellijk verrekend zien op hun eigen energiefactuur.


Onderzoeksrechters vergaderen met justitiecommissie over plannen van Koen Geens
Vrijdag, 21:54 Skynet Belgie
In Mechelen heeft vrijdag een tachtigtal onderzoeksrechters samengezeten met leden van de Kamercommissie Justitie om hun bezorgdheid te uiten over de plannen van Justitieminister Koen Geens. Ze vrezen voor een "uitholling van hun rechterlijke taak", wanneer hun functie zou worden omgevormd tot rechters van het onderzoek en lanceerden ook eigen voorstellen om het gerechtelijk onderzoek te moderniseren.


Privésector gaat logistieke keten van het leger beheren
Vrijdag, 15:18 Skynet Belgie
Het leger gaat zijn logistieke keten geleidelijk uitbesteden aan de privésector. Dat heeft de ministerraad vandaag beslist. Minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) besteedt niet-militaire taken uit om meer mensen en middelen over te houden voor de kerntaken van het leger.


Deliveroo-koeriers leggen zaterdag opnieuw het werk neer
Vrijdag, 15:18 Skynet Belgie
Het collectief van koeriers bij het platform van thuisgeleverde maaltijden Deliveroo zal morgen opnieuw actievoeren in Gent, Brussel en Luik. Dat is vernomen van Steven Steyaert van de socialistische transportbond BTB. Het collectief, dat de steun krijgt van de vakbonden, protesteert tegen een gedwongen statuutwijziging. Vanaf 31 januari zouden alle fietskoeriers als zelfstandige moeten werken en niet langer in loondienst. Ze zouden dan per levering en niet meer per uur worden betaald.


Ryanair biedt piloten loonsverhoging maar erkent vakbonden nog niet
Vrijdag, 13:30 Skynet Belgie
De top van lagekostenmaatschappij Ryanair heeft vandaag een loonsverhoging van ongeveer 14 procent voorgesteld voor de in België gebaseerde piloten. Maar dat is voor de vakbonden onvoldoende. Zij willen erkend worden, een vraag die Ryanair belooft "in overweging te nemen". Eind februari volgt een nieuwe overlegronde.


Irakees veroordeeld tot 1 jaar cel voor aanranding in asielcentrum Houthalen-Helchteren
Vrijdag, 13:30 Skynet Belgie
De Hasseltse correctionele rechtbank heeft vandaag een 51-jarige Irakees voor de aanranding van een vrouw in het asielcentrum van Houthalen-Helchteren bij verstek veroordeeld tot 1 jaar effectieve celstraf. Zijn onmiddellijke aanhouding werd bevolen. De man is voor vijf jaar uit zijn burgerrechten ontzet.


Roger Vanden Stock wordt ereburger van gemeente Anderlecht
Vrijdag, 13:30 Skynet Belgie
Roger Vanden Stock, de huidige voorzitter van RSC Anderlecht, en Jeanine Burny, de voorzitster van de stichting Maurice Carême, zullen op 23 januari om 12.00 uur de titel van ereburger van de gemeente Anderlecht ontvangen. Dat maakt de Brusselse gemeente vandaag bekend.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2018 - 2link.be